Ne o nede siz ayriliyorsunuz ama askda yok
israrla birbirinizin hayatindasiniz
neden kader cikartti ki o zaman? o insanin hayatimda görevi ne olabilir ki
israrla birbirinizin hayatindasiniz
neden kader cikartti ki o zaman? o insanin hayatimda görevi ne olabilir ki
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14bende ona bir ders miyim acaba? görevim bu mu
cikarttim o geldi
kendi gitti yine o geldi
Kararlılıkla yapmalısın. Acıma duygusuyla değil.
:/
takilmaca arkadas gibi
aşk yoksa çok zaman harcama. ciddi bişiler istiyorsun anlaşılan. ihtimal varsa sen adım atmayı dene bence
attikda olumsuz
ama ayrilamiyozda cunku iyi vakit geciriyoruz iyi anlasiyoruz ama onun hayatimda ki ve benim onun hayatinda ki görevi ask degilse ne diye sorguluyorum
nasıl takılıyorsunuz siz. özel şeyler mi?
olumsuzsa ya böyle devam eder ya da bitirşrsin ne yazık ki
Yani +18 bisey degil
her konudan konusuyoruz sohbet ediyoruz iyi anlasiyoruz enerjimiz uyuyor yani ama devami yok iste
ayrilmistik ama o hep tekrar dönmek istedi cünkü bende o da birbirimizi özlüyoruz yani ayrida kalamiyoruz böyle garip bir sey
zorla. özel bişiler yaşat. ya kal ya git de. son bir adım daha at. olmazsa yak gemileri yoksa çok üzer seni
Ben karakterimi beni sevsin diye bozamam kimseninde arkasinda koşamam
buraya böyle yazdim ama onu bende sevmiyorum adim atali 1 sene oluyor herhalde
arkadasca devam ediyoruz sence bu kötü mü? baskalarina anlatiyorum herkes illa sevgilim olmasi lazimmis gibi konusuyor benle
belliki artık sınırı aşalı çok olmuş gemiyi yakmanın yoluna bak. bir daha dönmesinin önüne geç. unut hayatına bak.
yani?
Gayet açık neyini soruyosun
neyin hirsi onu anlamadim
ask yok zaten kimse kimse icin ugrasmiyo
O yüzden hırs diyorumya arada bişey yokken ne bağlayabilir başka insani
sıkıntıdan, yalnizlikdan olabilir belki ya da beni kullaniyordur bunlarda aklima geliyor
Hepsi mümkün eğer aşk yoksa bı bağlılığın yoksa bırak yoluna devam et o varken önüne çıkanları goremezain