Erkekler güzel kadın isterse, kadınlarda yakışıklı erkek ister! Kadınlar neden zengin erkek isteyince sorun olmuyorda, yakışıklı erkek isteyince tepki alıyor?
Kadınlar neden zengin erkek isteyince sorun olmuyorda, yakışıklı erkek isteyince tepki alıyor?
37
16
Görüşünü yaz
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
CrayzMan06 | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Kızlar her daim zengin bir koca istiyor maksat para olsun ki bizde rahat edelim derdindeler para sıkıntısı çekmeyelim ne istersek alalım derdindeler varsa öyle zengin bir kız bizde evlenelim paradan başka bişi görmüyorlar açık. ve net
Ben bu erkeklerin yarasını anlamıyorum. Kadın güzel olsun, itaat etsin, bakımlı olsun, sözünden çıkmasın, evde bile seksi olsun, her daim sekse hazır olsun vs vs diyor %90'ı. Biz kadınlar yakışıklı olsun veya zengin olsunu bırak uzun boylu olsun dediğimizde bile kezban bilmem ne gibi çoluk çocuğun vereceği tepkiler alıyoruz. Hem yakışıklı hem zengin hem uzun boylu istesem terörist ilan edilirim demek ki. Kompleksten ölecekler.
Kahraman1022185 | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Bilge
10 gü
isteyen istedi herne ozellik varsa ister sonuça gelmek gerek asıl istediklerini elde etmek muhim
0|0
0|0
KaraOglan_ | Aşk İlişkileri konusunda 203 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
zengin erkek sayısı yakışıklı erkek sayısından daha mi fazla acaba :P tip ihtiyaçlarını karsilamaz ama para karşılar:)
0|0
0|0
Congruent | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
12 gü
Benim gözümde ikisi de sorun oluyor. Zengin erkek isteyen de gözümde batıyor, yakışıklı erkek isteyen de.
0|0
0|0
CreepyCreepy | Aşk İlişkileri konusunda 595 görüş paylaştı.
Xper 7
11 gü
Erkek dedigin calismali diye ondan, yakisik almiyor.
0|0
0|0
Naz_006 | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Guru
12 gü
Kim demiş zengin erkek isteyince tepki almıyor diye ve bunu diyende bir kadın mı
0|0
0|0
Gizli Üye
12 gü
Tam tersi, hatta ikisi de. Bak bir insan güzel bir kişiyle birlikte olmak isteyebilir sorun burda değil. Sorun o kızların yakışıklı veya zengin erkek görünce değişmesi. Mesela bizim iş yerinde bir kız vardı ben bu iş yerinden kimseyle sevgili olmam asla diyordu Yakışıklı bir çocuk geldi yeni çalışan ilk günden çocukla tanıştı sevgili olmaya çalıştı sırf yakışıklı veya zengin diye karakteriniz değişiyor buna kızıyoruz biz. Bütün erkeklere namuslu kızım ayağı takılıyor yakışıklı erkekleri görünce de oyuncağı oluyorsunuz.. Sadece yakışıklı erkeklere dişilik yapıyorsunuz. Sorun burda biz güzel kadın istiyoruz ama diğer kadınlara da erkeklik yapmaya devam ediyoruz. 😉
Cinsellik desen zaten ben bekaretimi kimseye vermem diyor yakışıklı zengin görünce önüne seriyorsunuz.
hem cinslerimden çoğusu değişik bazı kadınlar çok seçici ve çok abartıyor kendisi dünya güzeliymiş gibi karşısında ki insanı kusursuz olsun istiyolar ve evde kalıyolar yakınımda çoğu kişi var böyle gereksiz bi düşünce bana göre kendine yakışan birini bulman en mantıklısı (sözüm meclisten dışarı senin tercihin senin zevkin)
0|2
0|0
hebelehübele001 | Aşk İlişkileri konusunda 420 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
Çünkü erkekler zengin olmak için çabalıyor ve kadınların bunu istediğini sanıyor iç kendine bakım yapmıyorlar ve kadından da bunu istiyorlar Yani bence karşılıklı olarak bakım yapması gerekiyor bir erkeğin yakışıklılıktan ziyade bakımlı erkek
0|0
0|0
ByPoseidonn | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Zengin olunabilir ama yakışıklı doğulur ondandır 🧜🏼♂️
0|0
0|0
ToprakBey_ | Aşk İlişkileri konusunda 280 görüş paylaştı.
Xper 6
11 gü
Herkesin düşüncesi farklı senin düşüncen ne bakalım prenses zengin biri mi yakışıklı biri mi? @minnnak
Yakışıklılığa bakını da istemiyorum zenginliğe bakanı da sonuçta tıp giderse oda gidecek mal mülk zenginlik giderse yine giden kendisi olacak beni gerçekten olduğum gibi sevemeyecek bir insana neden değer vereyim ki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş