Kusura bakma ya tartışmayı severim ondan dedim özür dilerim kalbin kırıldıysa. Üzüldüm o zaman benden sana tavsiye mesleğine bak master yap hedeflerin büyük olsun maden okumuşsun ilkokul mezunu biri için takma 👍
Soran
14 gü
Takma demek kolay hayatımda bu kadar üzüldüğümü bilmem
Bebeğim haline şükür et kimileri nelerle uğraşıyor bu anlamsız sslskça şeyler için takmayın yaşamak kadar güzel şey var mı hayatınızı yaşayın be bebeğim 😘😘
Soran
14 gü
Gerçekten yaşamadım güzel olduğunu mu düşünüyorsun Hiç bi zaman iyi ki varım demedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
07Yaşar mı
yaşar acele etme. hem artık sen kendine bak. boşver. hayata onun için gelmedin. hangi şehrdesin? iş güç?
Sürtk demen kalbimi kırdı
Okumuş kariyerliyim
Okumamaış biri için terk edildim
Kusura bakma ya tartışmayı severim ondan dedim özür dilerim kalbin kırıldıysa. Üzüldüm o zaman benden sana tavsiye mesleğine bak master yap hedeflerin büyük olsun maden okumuşsun ilkokul mezunu biri için takma 👍
Takma demek kolay hayatımda bu kadar üzüldüğümü bilmem
Bebeğim haline şükür et kimileri nelerle uğraşıyor bu anlamsız sslskça şeyler için takmayın yaşamak kadar güzel şey var mı hayatınızı yaşayın be bebeğim 😘😘
Gerçekten yaşamadım güzel olduğunu mu düşünüyorsun
Hiç bi zaman iyi ki varım demedim
Salla bebeğim bak keyfine sanki kafaya takınca oluyor SAN
O zaman disko disko
Yok Corona var şimdilik inzivadayız Haziran da disko çdisko sen takip rt beni konuşuruz sevdimm seni dertleşiriz
Sana ne oldu
Ne olmadı ki neyden korktuysam hep başıma geldi gelmeye de devam ediyo