Taktik verir misiniz?
Nişanlanıp nişanlanmadığını ona sormadan nasıl anlayabilirim?
Kalbim çok acıyor 😢💔 yardım edin..
Nişanlanıp nişanlanmadığını ona sormadan nasıl anlayabilirim?
Kalbim çok acıyor 😢💔 yardım edin..
Güncellemeler:
10 gü
Kendisi farklı şehre taşındı irtibatımız koptu ortak arkadaşlarla konuşmuyorum küsüm nereden nasıl bilgi toplayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21Denedim kabul etmiyor zaten 1000 küsür takipçisi olan erkek hesabiydi resimleri de gerçekti ne silmiş ne de kabul etmiş dm kutusuna da bakmıyor 😶
Sormamam için o kadar sebep ve engel var ki.. nişanlıysa beklemekten vazgeçeceğim sadece onun lafı dolandırmasıyla ketumluğuyla inatçiliyla uğraşılmaz hiç cevap bile vermeyebilir böyle bir durum varsa 😐
O zaman unut. Niye gençliğinin en ateşli en güzel ve enerjik günlerini bir malı beklemekle geçiriyorsun? Zaten sevseydi yanında olurdu. Olmasa bile hissettirirdi
Elimde değil ki onu sevmek bazen bir şeylerle uğraşsam eskiye göre biraz daha kabullenişe geçmiş olsam bile sık sık aklıma geliyor sürekli onu bana hatırlatacak şeylerle karşılaşıyorum onun yazıları resimleri vardı evde bir sürü hepsini attım ama bazen bi espri yapıyorum başka insanlarla konuşurken nedensiz aklıma geliyor o olsaydı şu an benimle aynı tepkiyi verirdi benim gibi gülerdi diyorum istemsizce içimden. Bazen onu düşünmemek için dışarı gezmeye alışverişe beni en çok mutlu edebilecek şeylere yöneliyorum bunlar bile bir yere kadar sürüyor her şey havada asılı kalıyor kendi mahallemde dolaşırken veya çarşıda gezerken hep karşıma bir yerlerden çıkacakmış hissi geliyor buruk bir heyecan oluyor bu şehirde bile değil oysa.. 😶
Takip isteğini kabul etmiyor işte.. takipçilerinin de çoğunu çıkarmış bu bi belirti olabilir mi
Postegro yükleyip bak
Gizli hesaplara bakılıyor bu uygulamayla
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim ❤
Playstoredan falan indiremezsen google postegro son sürüm APK yaz indirip manuel kur, işine yarar umarım🌸
Allah sizden razı olsun. Çok sağ olun 💖