PolyannaElisa | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Güvenimi kırdılar, en güzel yerde üzdüler. Çocukluğumda derin bir acı yaşattılar. Bu yüzden de yaralı bıraktılar.
1|0
0|0
Gizli Üye
13 gü
Yargıladılar, itici buldular, yeri geldi dışladılar, dalga geçtiler düşüncelerim ve hareketlerim ile, istemediler, sevmediler beni. Sonra yıllar geçti. Geldi 2020 senesinin ilkbahar ayı Beni seven insanlar bulmuştum. İlk defa ben burayı sevdim demiştim. Sonra ne mi oldu? O güzel ilkbahar sabahları yaza doğru çölleşmeye başladı benim için. Yaptıkları yanlışları benim üzerime yıktılar, bende hepsine eyvallah dedim. Ben eyvallah dedikçe demediklerini bırakmadılar. Sonra bir gece 3te uyandım. DM KUTUMDA ÖLÜM TEHTİDLERİ İLE.. Dost dediklerimdi bunu bana yapanlar. Ben o gece anladım umut bağlamamayı. Benim gördüğün tek baharı bana çöl ettiler. O gece o mesajları okuyunca tuvalet zemininde yere kapaklanıp ağladım. Yüzüm yerde cenin pozisyonununda dakikalarca hıçkırarak ağladım. Kimse hak etmezdi çünkü 12 kişinin birlikte kurduğu tehtidleri. Yerde ağladığımı gören annem bana kendini ne hale soktun diye tekme attı Ve ben o gece bir daha yere düştüm. Yemin ettim içimden. Bir daha asla yerde ağlamayacağım ki tekme yemeyeyim diye. Ben o gece anladım sevilmeyeceğimi. şu an okul arkadaşlarımla sakince takılıyorum güzel gidiyor her şey ama gitmiyor o sahneler aklımdan. En güzel anılarımın katili olan insanlar hiçbir şey yokmuş gibi şimdi. Ama ben şunu çok iyi biliyorum ki çok iyi dayandım.
Onun için her şeyi her fedakarlığı yaptım yapıyorum ve bir kere lafını etmiyorum. Ama bugün yarım saat geciktim diye (işimd n kaynaklı) şu an benle konuşmuyor Trip atiyor. Beni de bu yaraladi en çok bu gece. Sabah işim var. Sırf onu bırakmak için 1 saat erken yola cikicam yine ama o bana böyle muamele yapıyor :)
En İyi Erkek Görüşleri