Affedilmeyen | Aşk İlişkileri konusunda 25b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
sadece.. sen sitem ettiğinde sana yazıyorsa yedektesin demektir
0|0
0|0
YaralıSevda01 | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Valla hiç bir kızı yedekte tutacak kadar adi olmadığım için örnek veremiyeceğim ama sen kendinden ders çıkara bilirsin
0|0
0|0
Gizli Üye
13 gü
Her fırsatta yiyişmek sevişmek istiyor canı isteyince yazıyor konuşu yprsa geçmiş olsun.
0|0
0|0
Soran
13 gü
Her fırsatta yiyişip sevişemez canı isteyince yazıyordan kasıt iki günde bir ses veriyoe herhalde anlamadım yani bir yoğunluk yok adam yok karşımda 😂😂😂
Görüş sahibi
13 gü
Yine cepte sin diye biliriz ya da taktik yapıyor ola bilir.
byparis | Aşk İlişkileri konusunda 214 görüş paylaştı.
Xper 4
13 gü
herşeyi seninle yaparım çünkü sen geri çevirmezsin 😁
yani anlayacağın yan cebimden eksik etmem herkese de bakarım ) anca böyle olursa anlarsın )
akınavc | Aşk İlişkileri konusunda 678 görüş paylaştı.
Xper 6
13 gü
Bunu sorarak zaten anlamaya başlamışsın demektir.
0|0
0|0
Justerhan | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Xper 6
13 gü
Detay ver Onun işi yaşı Arabası var mı
0|0
0|0
Soran
13 gü
Yaşı 22 arabası var yani sürekli aktif değil whatsappta bu onun yapısı mı pek anlamdıramadım ya da hani bu şurada dursun mantığı mı yıllar önce tanışmıştık sonra hiç görüşmedik. Bir ay önce bir buluştuk bir şekilde yazıştık bir ay boyunca ama gece gündüz değil ama buluşulmadı bir daha
Soran
13 gü
Geçen de aradı ya da tutuyor beni kenarda ya da ilişki istemiyor😂
Yapısi böyle olsada sevdiği isen uğraşır bence yedekte tutuyor olabilir cinsel foto veya bir şey istedimi
Soran
13 gü
İstemedi😂😂 ben ona o konuda ufaktan sınır çizdim diyelim yani bir ay boyunca yazdı bir şekilde cinsel İçerikli hiçbir muhabbet olmadı ya da emin değil yani
Romantikadam10 | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Yedekte tutmam ki ben neyin örneğini istiyorsun
0|0
0|0
DevrimGenc | Aşk İlişkileri konusunda 6,4b görüş paylaştı.
Erkekler Ne Diyor (9)
sen sitem ettiğinde
sana yazıyorsa
yedektesin demektir
Her fırsatta yiyişip sevişemez canı isteyince yazıyordan kasıt iki günde bir ses veriyoe herhalde anlamadım yani bir yoğunluk yok adam yok karşımda 😂😂😂
Yine cepte sin diye biliriz ya da taktik yapıyor ola bilir.
Derken
yani anlayacağın yan cebimden eksik etmem herkese de bakarım ) anca böyle olursa anlarsın )
Onun işi yaşı
Arabası var mı
Yaşı 22 arabası var yani sürekli aktif değil whatsappta bu onun yapısı mı pek anlamdıramadım ya da hani bu şurada dursun mantığı mı yıllar önce tanışmıştık sonra hiç görüşmedik. Bir ay önce bir buluştuk bir şekilde yazıştık bir ay boyunca ama gece gündüz değil ama buluşulmadı bir daha
Geçen de aradı ya da tutuyor beni kenarda ya da ilişki istemiyor😂
Kaç kac arası çalışıyor
Yapısi böyle olsada sevdiği isen uğraşır bence yedekte tutuyor olabilir cinsel foto veya bir şey istedimi
İstemedi😂😂 ben ona o konuda ufaktan sınır çizdim diyelim yani bir ay boyunca yazdı bir şekilde cinsel İçerikli hiçbir muhabbet olmadı ya da emin değil yani
Hissederiz diyelim o zaman😂
Onu bilemem 😅
Niye anlayamam
Üstün zekalı mı karşımdaki adam
Kendim için dedim o salaksa bilemem