Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Aa olabilir denicemm
Evt konuştum ve dedim ki ben senden hoşlandim hoşuma gittin illa sana sevgili olmak için yazmadim arkadaşta olabiliriz oda dedi ki gerek yok saol
Gerek yok dediyse boşver sende iiaki birgün başka erkekten hoşlanırsın
Haklısın ama hoşlaniyorum ondan napacaz işte afedersin aşk bu ota da konuyo b*ka da
Yoo anlıyorum seni hoşlanman doğal ama maalesef bazen hoşlandığımız kişilerden karşılık alamıyoruz o yüzden kendini üzmeyeceksin bu hayatta insan herşeye alışıyor
Oda doğru rabbime dua ediyorum bana baksın diye bnden hoşlansin diye
Ne diyim umarım istediğin olur
İnşallah amin
O daha beni bile tanimiyo hadi tanisa beni umursamam olur ama işte dedigim gibi tanimiyor
Heeeee:) Aktif biri olmanız lazım o zaman yaniii yanlış aktif değil, doğru aktif eğlenilecek kız profili çizmeyin okulda:) ağır ama aktif olun.
Evt ama sınav haftası vardi bizim o zaman okula 1 hafta gittik
Okulun kiyafeti etek değil pantolon
Anladın işte kadınlığını biraz öne çıkar
Tamam da ama çocuk okulda bi suru kiz olmasina rağmen onlara bile bakmiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32Aa olabilir denicemm
Evt konuştum ve dedim ki ben senden hoşlandim hoşuma gittin illa sana sevgili olmak için yazmadim arkadaşta olabiliriz oda dedi ki gerek yok saol
Gerek yok dediyse boşver sende iiaki birgün başka erkekten hoşlanırsın
Haklısın ama hoşlaniyorum ondan napacaz işte afedersin aşk bu ota da konuyo b*ka da
Yoo anlıyorum seni hoşlanman doğal ama maalesef bazen hoşlandığımız kişilerden karşılık alamıyoruz o yüzden kendini üzmeyeceksin bu hayatta insan herşeye alışıyor
Oda doğru rabbime dua ediyorum bana baksın diye bnden hoşlansin diye
Ne diyim umarım istediğin olur
İnşallah amin
O daha beni bile tanimiyo hadi tanisa beni umursamam olur ama işte dedigim gibi tanimiyor
Heeeee:)
Aktif biri olmanız lazım o zaman yaniii yanlış aktif değil, doğru aktif eğlenilecek kız profili çizmeyin okulda:) ağır ama aktif olun.
Evt ama sınav haftası vardi bizim o zaman okula 1 hafta gittik
Okulun kiyafeti etek değil pantolon
Anladın işte kadınlığını biraz öne çıkar
Tamam da ama çocuk okulda bi suru kiz olmasina rağmen onlara bile bakmiyo