1 seneyi geçik tanışıyoduk. Zamanında reddetmiştim bu kişiyi. Ama konuşmaya devam ettik ben bu konuyu bitirdiğimizi düşünmüştüm. O geçen arkadaşı olarak göremediğini söyledi heryerden çıkıcağını söyledi ve numaramı sildi instagramdan da çıktı aynı gün. Sizce neden numaramıda silmiştir?
Güncellemeler:
Kızlar Ne Diyor (1)
Anladım ama o kadar süre konuşmuştuk yani numaramı silmekte haklımı sence peki?
Bence hakli bile bile neden canini yaksin ki
Peki bana şöyle söylemişti "o zaman instagramdan filan çıkıyorum benim içinde böylesi daha iyi olucak. En azından söylemek istedim. Söylemeden çıksam karaktersizlik gibi yani en azından ben öyle hissederdim." dedi. Bunu açıklaması nedendi o zamam değer verip kırmamak istediği içinmidir?
Senin gözünde kötü olmadan kendini korumaya calisiyor daha fazla sana olan sevgisinin yipratmasina izin veremez kendini korumak zorunda ki göz önünde olsan unutmasi daha zor olurdu
Aynen şimdi daha iyi anladım bir kaç kişi daha seni görüp üzülmek istememiştir dedi. Peki son olarak senin gözünde kötü olmadan dedin ya. Buna neden dikkat etmiştir bir daha görmeyecek zaten beni. Neden gözümde iyi görünmek istesin ki?
Birinin kalbinde kötü kalmak istemez insan olan o yuzdendir aytica da seviyo seni ondan
Anladım yani ben 2. kere reddetmiş oldum ona rağmen beni kırmak üzmek istememiş diyorsun? Çünkü "seni kırmak istemiyorum hatta dünyada en son istediğim şeylerden biri olur" da demişti son konuşmada.
Bak kendine kendi gözünle degil seven birinin gözüyle
Baktiginda aslinda o kisiyi tamamen anlayabilirsib
Yani kendini daha çok üzmek istemedi olmayacağını bildiği için zamanla geri çekildi en sonunda da hayatımdan çıktı diye düşünüyorum. Senin fikrin ne o zaman?