Erotltp | Aşk İlişkileri konusunda 7b görüş paylaştı.
Guru
12 gü
Bi tanıdık vardı birbirlerini hem masumken çok seviyolar hem seküel anlamda çok çekim duyuyolardı saygı duyuyolardı birbirlerine ikisi de çok çekici güzel yüze sahipti
Bizde de öyle sevgi😊 bi anjelina ve bredd değiliz ama normal görünüşe sahibiz
Gizli Üye
12 gü
Akrep erkeği balık kadını çok güzel oluyor Ama akrep erkeği ve akrep kadını offf hep kavga ederler 😷🤒🤕ikiside ve içine kapalı olurlar ikisi ayni olunca sıkıcı olur bence😕😕😕
Balıkla hiç anlaşamam balıklar aşırı duygusal ve itici ve kinci
Görüş sahibi
12 gü
Akrep kadını balık erkeğiyle hayatta anlaşamaz bunu biliyorum Ama akrep erkeği balık kadınıyla uyuyolar onu demek istedim Ama insan olsunlar iyi merhametli olsunlar bence burcun önemi de kalmıyor pek 🙂🙂🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Bizde de öyle sevgi😊 bi anjelina ve bredd değiliz ama normal görünüşe sahibiz
Ama akrep erkeği ve akrep kadını offf hep kavga ederler 😷🤒🤕ikiside ve içine kapalı olurlar ikisi ayni olunca sıkıcı olur bence😕😕😕
Evet dedim ya tom jerry gibi. hayır aksine hiç sıkıcı değil)
Balıkla hiç anlaşamam balıklar aşırı duygusal ve itici ve kinci
Akrep kadını balık erkeğiyle hayatta anlaşamaz bunu biliyorum
Ama akrep erkeği balık kadınıyla uyuyolar onu demek istedim
Ama insan olsunlar iyi merhametli olsunlar bence burcun önemi de kalmıyor pek 🙂🙂🙂
Aynen çok haklısın. sen dediğin gibi olabilir. akrep lider balık kadınla uyar. ve yorumun için teşekkürler🙂
Rica ederim 🌹
Soru yukarda. ilişkimi yorumla
valla mutluluğunuz daim olsun kardeşim ne diyeyim. Bana eski ilişkimi hatırlatıyor yengeç akrep :D
biz başaramadık siz başarın :)
Acil olmalı
Yeminle aynen net
Yataktan ayrı dakikanız geçmez
Çünkü ben de akrebim ordan biliyorum😅😅
Sevgiliyiz ne yatak ya. ciddi bi ilişkimiz var
Bakireyim
Ama deli edici bir tutku
Ya hiç bir şey yapmasanız bile aynı yatakta da mı uyumayacaksiniz
Azerbaycanlıyım burda öyle şey çok kötö bakılır ve bende pek hoşlanmam. ailelerimiz tanışdıktan sonra ola bilir🙂
*kötü
Ama evet tutkuluyuzdur bir birmize karşı
Haa Azerbaycan a selam olsun
Bol bol artsın tutkunuz