Acid_Qeenn | Aşk İlişkileri konusunda 761 görüş paylaştı.
Guru
12 gü
Sevilmek insana kendini iyi hissettirir sevilmeyen insanlar kendilerini sorgular neden, niye sevmiyorlar diye Sevilmek mutluluk verir bana hani herşeyinle seni seven biri var bunu biliyosun sen onu sevmesen bile onun seni sevmesi hoşuna gider insanın çünkü insanların ilgiye ihtiyacı var kimden olursa olsun ilgi görmek yetiyo bizi mutluk etmek için...😊
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 40,5b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Sevilmek bir ihtiyaçtır çünkü bunu hissetmek istersin..
1|0
0|0
ƘƲƦƬƘıԼıƇı | Aşk İlişkileri konusunda 740 görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Çünkü sevilmek mutlu eder
1|0
0|0
camdannesne_ | Aşk İlişkileri konusunda 172 görüş paylaştı.
Xper 1
12 gü
Çünku sevilmek ruhen bir ihtiyaçtır. Tıpkı bedenin ihtiyaçlari gibi.. Bir hocamız demişti ki, bir yetimhanede bebeklerin hiç hastalığı olmadan belirli vakitte öldükleri gözlemlenmiş. Sebebi bulunamamış. Bir genç kız o bebekleri her gün sevmesi için yanlarına bırakılmış ve kiz bebekleri her gün sevmiş. Daha sonra yetimhanede bebek ölümleri olmamiş Demek ki hayatı ihtiyaclardan biri bile olabiliyormus🙂
1|0
0|0
geceyemeyilli | Aşk İlişkileri konusunda 354 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
boşluğu kocamandır. o kadar büyük ki o boşluk birisi doldursun ister, kendini kıymetli hissetmek ister, sevgi iyileştirsin ister. ailesi saçlarını okşamadığı için başkası okşasın ister. merhamet görmek ister.
Diğer insanlar tarafından görülmek, tanınmak, anlaşılmak ve sevilmek, insanın ömür boyu en önemli ihtiyaçlarının başında gelir. Sevmek sevilmek bir yana ben anlaşılmak isterim. Beni anlamayan birinin yanında yok gibiyim.
1|0
0|0
FırtınAli61 | Aşk İlişkileri konusunda 483 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Genel anlamda mı yoksa kadın erkek özelinde ki sevgiden mi bahsediyosun
En İyi Erkek Görüşü