AdemErgin | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Allah mesut etsin derim. Sevgi dediğin şey karşılıklı olandır. Beni sevmeyeni ben niye seveyim. Kiminle mutluysa onla olsun. Beni seven zaten benimle evlenir.
Ondanda ayın olgunluğu beklerim. Çünkü hayat karşılıklı sevgi olunca güzeldir.
ZayıfFil66 | Aşk İlişkileri konusunda 534 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
Valla iki kardeşiz ben erkek kardeşim kız homoseksüelde değiliz benim sülalem rahat iki kız kardes ya da iki erkek kardeş olan düşünsün tatlı canımı hiç üzemem 🤨
1|0
0|0
suskunn33 | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Ben sana surda insanca nedir ne degildir onu anlatmaya calisiyordum ah on yargilariniz yok mu aman banane be ne halin varsa gor mu diyeyim ya da alt yorumlar gibi kasar mi diyeyim onu anlamadim sadece durumuna kayitsiz kalmak istemedim herneysee
Soran
12 gü
Ne dersen de ya zaten insanların benim hakkımda ne düşündüğünü biliyorum. Bana yardımcı olamazsın zaten boşver
Beni sevmiyordu zaten. İstemeye gelmediler abisiyle konuşmuyor. Benimki cahillik bende ondan haber alabilmek için abisine mesaj attım öyle arada bi konuşuyoduk abisi bana aşık olmuş 18 yaşındaydım o zaman buralara kadar gelebileceğini düşünemedim
Hayır. Sevdiğim için değil eski sevgilimin nasıl olduğunu ne yaptığını nerde olduğunu öğrenmek için konuşuyordum zaten. O zaman da söyledim şimdi de biliyor kaç kere bıraktım adam bana bağımlı sanki ne zaman bıraksam ya hastaneden topluyoruz ya kendine zarar veriyor duygu sömürüsü yapıyor kimsem kalmadı zaten sen de bırakırsan ne için yaşıyorum falan off çok saçma
Ama belliki mutsuz olacaksin ki au anda mutsuzsun yapma kendini mahvetme
Soran
12 gü
Ne yapabilirim ki bırakırsam da mutlu olmicam benim yüzümden kimsesi yok zaten doğru söylüyor onun hayatını mahvederim bu sefer de vicdan azabı kemirir içimi
Sen hayir kurumu degilsin ama kendi hayatini bi omur mahvedersin onun ki ise belli bi zaman sonra duzelir baskasini bulur gecer gider
Soran
12 gü
Bulsa gam yemem de bulamaz öyle keşke aldatsa da bi bahanem olsa diye her bokunu araştırıyorum yok abi hiç mi bi şey yapmaz insan bu yapmıyor zaten ailesiyle arası kötü olanı hangi kız ister o bulamaz yani eminim bulamayacağına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Ya Sen sevmediysen onu?
Ondanda ayın olgunluğu beklerim. Çünkü hayat karşılıklı sevgi olunca güzeldir.
Evet
Kim nasil yaa olmazz
Bi bok yedim işte malım ya ben
Sen yazsana bana yaa
Bunu ablanla konusmalisinnn mutlaka
Hayır.
Ablam değil ben
Ablan mi ona bahsetmelisin mutlakaa olmaz olurmu ole seyy
Ben eski sevgilimin abisiyle nişanlıyım.
Sen ablanin kizkardesinin mi anlamadimki sunu bana bi tam anlatirmisin
Dedim ya işte kaşar olan benim.
Sacmalama o nas bi laf
Ne bileyim ya aman
Bak olan olmus yanlis oldugunu biliysan donmelisin bu yanlisindan
Dönemem artık çok geç
Nasil yaa offf sen bi yazsana banaa hersey konusulmuyo burda sonra bas engeliii
Abi 40 yaşındasın niye hiç bişey görmemiş yaşamamış gibi konuşuyosun
26 yasindayim 40 degil neyi gormemis nasil konusuyom onu anlamadimm
Şaşırmışsın gibi. 26 yaşındaysan normaldir o zaman 40 yazıyor orda
Ben sana surda insanca nedir ne degildir onu anlatmaya calisiyordum ah on yargilariniz yok mu aman banane be ne halin varsa gor mu diyeyim ya da alt yorumlar gibi kasar mi diyeyim onu anlamadim sadece durumuna kayitsiz kalmak istemedim herneysee
Ne dersen de ya zaten insanların benim hakkımda ne düşündüğünü biliyorum.
Bana yardımcı olamazsın zaten boşver
Nerden biliyosunn anlatmazsan konusmazsan nasil olacak
Kendimi ve çevremi ailemi ben biliyorum.
Herşeyi bırakıp kaçıp gidecek göt yok bende
Ablanin eski esimiydi bu kisi
Yahu benim eski sevgilimin abisi benim nişanlım ortada abla falan yok.
Eski sevgilinin tepkisi ne pekii
Beni sevmiyordu zaten. İstemeye gelmediler abisiyle konuşmuyor.
Benimki cahillik bende ondan haber alabilmek için abisine mesaj attım öyle arada bi konuşuyoduk abisi bana aşık olmuş 18 yaşındaydım o zaman buralara kadar gelebileceğini düşünemedim
Ailesi biliyormu peki durumu
Evet biliyor ailesi de konuşmuyor onunla kardeşi de.
Herkes farkindaysa yapacak bisey yok ama baya zor bi surec seni bekliyo
Sürecini s*keyim artık geberip gitmiyoruz da
Yasamak zorunda oldugumuz bi hayat
Seviyomusun peki sen nisanlini
Hayır. Sevdiğim için değil eski sevgilimin nasıl olduğunu ne yaptığını nerde olduğunu öğrenmek için konuşuyordum zaten. O zaman da söyledim şimdi de biliyor kaç kere bıraktım adam bana bağımlı sanki ne zaman bıraksam ya hastaneden topluyoruz ya kendine zarar veriyor duygu sömürüsü yapıyor kimsem kalmadı zaten sen de bırakırsan ne için yaşıyorum falan off çok saçma
Ama belliki mutsuz olacaksin ki au anda mutsuzsun yapma kendini mahvetme
Ne yapabilirim ki bırakırsam da mutlu olmicam benim yüzümden kimsesi yok zaten doğru söylüyor onun hayatını mahvederim bu sefer de vicdan azabı kemirir içimi
Sen hayir kurumu degilsin ama kendi hayatini bi omur mahvedersin onun ki ise belli bi zaman sonra duzelir baskasini bulur gecer gider
Bulsa gam yemem de bulamaz öyle keşke aldatsa da bi bahanem olsa diye her bokunu araştırıyorum yok abi hiç mi bi şey yapmaz insan bu yapmıyor zaten ailesiyle arası kötü olanı hangi kız ister o bulamaz yani eminim bulamayacağına
Ailesiyle yarin barissa ilk kapiya koyacagi kisi sensin ama