Söz geçirmiyorum ben aramda 4 5 yaş olanlar her neyse 7 8 yaş olanlara laf geçmez pek
0|0
0|0
Soran
15 gü
Söz geçirebilen kadınlar var mı peki?
Görüş sahibi
15 gü
Vardır kesin , benim söz gecirebilmem konusu onlar bana istediği şeyleri yaptırmaya çalışıyor ben dinlemiyorum tam tersini yapıyorum onlar dinlemek istemedikleri için sözüm geçmiyor yoksa benimde arada otoriter olasım tutuyor
Soran
14 gü
Kimi kadınlar erkeğe sözünü yatak odasında geçiriyormuş?
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
14 gü
Vardır öyleleri otoriter kadın
Soran
14 gü
Öyle kadınlar çekilmez.
Görüş sahibi
14 gü
Öyle kadınları seven vardır illa , bana göre otoriter olmalı erkek
Soran
14 gü
Erkek sevse de sevmese de otoriter olanları duydum. Yatak odasını zamanlarını kendi belirlemelerine göre zamanlayanlar. Veya da bir şeyi isteyeceği zaman yatakta erkekten söz koparanlar falan.
Görüş sahibi
14 gü
Zamana karşı lafım yok bende olsam bu saate yapalım değilde davetkar bir şekilde 😂😂 yani kişiye göre değişir Birlikte olduğun kadınala konuşarakta anlarsın kesin o konualra girerek
Soran
14 gü
Peki isteyeceği şeyler için yatakta söz verdirenler?
Annem babam en başta bende öyleyim Sevgilim olan kişiye sozumu geçiririm her konuda burcum biraz baskın sanırım ondan 😂
Soran
14 gü
Buradan biriyle konuşmuştum önceden de annesi babasından ne istiyecekse yatak odasına geçince istiyormuş. Senin annen de böyle mi yapıyor yoksa...
Soran
14 gü
Ayrıca sen her konuda sözümü geçiririm diyorsun da erkeğe söz hakkı tanımıyorsun o zaman baskıcısın gaddar despot fikir özgürlüğü tanımayan ben ne dersem o mantığıyla faşist bir insansın. Sevgiline yazık...
Annem babamın yanlışını gördüğü An veya yapılmasını isteği şeyi nerde olurlarsa olsunlar çekinmez söyler konuşup ortak kararà varirlar
Soran
14 gü
Ben baskın kızla yapamam.
Gizli Üye
15 gü
tabiki
0|0
0|0
Soran
15 gü
Erkek mi daha çok söz geçirir kadın mı?
Görüş sahibi
15 gü
kadın
Soran
15 gü
Neden daha çok kadının dediği olsun ki? Erkeğin de aklı iradesi var.
Görüş sahibi
15 gü
bak tatlım kadınlar alıngandır. sizin gözünüz sürekli dışarda ipleri elimizde tutmasak yuva dağılır gider. bence bunları karınla konuş :D
Soran
15 gü
Evli olmadığım için problem yok. Ayrıca benim hayat çizelgemi, yapmak istediklerimi başkaları belirlemeyecek. Benim yaşantım sonuçta. Annem ve babam dahi bir otorite olmaz.
Soran
15 gü
Bizi sürekli aklı fikri kadında kızda olan, hayalleri duyguları olmayan hayvanlar olarak görüyorsunuz ya kafanıza yazık diyorum sadece.
Görüş sahibi
15 gü
inkar etme yapanlar var neyse dha fazla konuşmuycam
Soran
15 gü
Her erkeğin aklı fikri uçkurundaysa kimseyle evlenmeden yaşayın o zaman?
Görüş sahibi
15 gü
öyle yapcam zaten
Soran
15 gü
Sen evlensen bile erkek senin sözünü dinlemez zaten. Neden? İnsan yerine koymadığın için.
Görüş sahibi
15 gü
üf tm kes be senle uğraşamam
Soran
15 gü
Yorum yapmasaydın öyleyse.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Evlilikte ya da ilişkide kadınlar erkeklere söz geçirebilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
40Söz geçirebilen kadınlar var mı peki?
Vardır kesin , benim söz gecirebilmem konusu onlar bana istediği şeyleri yaptırmaya çalışıyor ben dinlemiyorum tam tersini yapıyorum onlar dinlemek istemedikleri için sözüm geçmiyor yoksa benimde arada otoriter olasım tutuyor
Kimi kadınlar erkeğe sözünü yatak odasında geçiriyormuş?
Vardır öyleleri otoriter kadın
Öyle kadınlar çekilmez.
Öyle kadınları seven vardır illa , bana göre otoriter olmalı erkek
Erkek sevse de sevmese de otoriter olanları duydum. Yatak odasını zamanlarını kendi belirlemelerine göre zamanlayanlar. Veya da bir şeyi isteyeceği zaman yatakta erkekten söz koparanlar falan.
Zamana karşı lafım yok bende olsam bu saate yapalım değilde davetkar bir şekilde 😂😂 yani kişiye göre değişir Birlikte olduğun kadınala konuşarakta anlarsın kesin o konualra girerek
Peki isteyeceği şeyler için yatakta söz verdirenler?
Vardır onlardan da
Tanık oldun mu?
Annem babam en başta bende öyleyim Sevgilim olan kişiye sozumu geçiririm her konuda burcum biraz baskın sanırım ondan 😂
Buradan biriyle konuşmuştum önceden de annesi babasından ne istiyecekse yatak odasına geçince istiyormuş. Senin annen de böyle mi yapıyor yoksa...
Ayrıca sen her konuda sözümü geçiririm diyorsun da erkeğe söz hakkı tanımıyorsun o zaman baskıcısın gaddar despot fikir özgürlüğü tanımayan ben ne dersem o mantığıyla faşist bir insansın.
Sevgiline yazık...
Erkek senin kölen değil.
Her konuda geciriyorum demek Her zaman benim dediğim olur demek değil
Annem babamın yanlışını gördüğü An veya yapılmasını isteği şeyi nerde olurlarsa olsunlar çekinmez söyler konuşup ortak kararà varirlar
Ben baskın kızla yapamam.
Erkek mi daha çok söz geçirir kadın mı?
kadın
Neden daha çok kadının dediği olsun ki? Erkeğin de aklı iradesi var.
bak tatlım kadınlar alıngandır. sizin gözünüz sürekli dışarda ipleri elimizde tutmasak yuva dağılır gider. bence bunları karınla konuş :D
Evli olmadığım için problem yok. Ayrıca benim hayat çizelgemi, yapmak istediklerimi başkaları belirlemeyecek. Benim yaşantım sonuçta. Annem ve babam dahi bir otorite olmaz.
Bizi sürekli aklı fikri kadında kızda olan, hayalleri duyguları olmayan hayvanlar olarak görüyorsunuz ya kafanıza yazık diyorum sadece.
inkar etme yapanlar var neyse dha fazla konuşmuycam
Her erkeğin aklı fikri uçkurundaysa kimseyle evlenmeden yaşayın o zaman?
öyle yapcam zaten
Sen evlensen bile erkek senin sözünü dinlemez zaten. Neden? İnsan yerine koymadığın için.
üf tm kes be senle uğraşamam
Yorum yapmasaydın öyleyse.