Liverpool hayal kırıklığı :D Klöpü de anlamış değilim bari 0 0 a oyna, çok zor ama %1 ihtimal artık tur onlar için bir sonraki tur için real kolay lokma olmaya aday :D
Bittimb5 | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Nasıl bir kız olduğuna bağlı aslında hislerini canlandırıyorsa diyebileceğim, popüler görünüp bir gram ilgim dahilinde değilse olarak, dost canlısı olanlara eyvallahımız var tabi
Sen sorcan biraderim :D Ama bende sorayım kısadan Selena Gomez mi Shakira mı? Bende cevap ahh Shakira ahhh ellere gittin beni verem ettin olarak var :D :D
Varlıklı Türkiye yaşantısı kesinlikle ülke olanaklarının kullanımını hat safhaya çıkararak sınırları her türlü aşarsın. Yurt dışında belli bir zorluktan geçersin sonra sefa sürersin. Ama ülkemiz de varlıklı olmak aşırı büyük avantaj, bizde de Elon Musklar var ama kendilerini ortaya atmıyorlar dünya çapında değil de ülke çapında oldukları için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Liverpool hayal kırıklığı :D Klöpü de anlamış değilim bari 0 0 a oyna, çok zor ama %1 ihtimal artık tur onlar için bir sonraki tur için real kolay lokma olmaya aday :D
Nasıl bir kız olduğuna bağlı aslında hislerini canlandırıyorsa diyebileceğim, popüler görünüp bir gram ilgim dahilinde değilse olarak, dost canlısı olanlara eyvallahımız var tabi
Sen sorcan biraderim :D Ama bende sorayım kısadan Selena Gomez mi Shakira mı? Bende cevap ahh Shakira ahhh ellere gittin beni verem ettin olarak var :D :D
Shakira daha olgun selena daha genç gibi çocuksu geliyor bu sebepten dolayı shakira
Yurt dışında yaşamakmı yoksa varlıklı bir türkiye yaşantısımı
Onlara bile takılmam sanki üstünde latin amerika büyüsü var aşırı çekici geliyo
Varlıklı Türkiye yaşantısı kesinlikle ülke olanaklarının kullanımını hat safhaya çıkararak sınırları her türlü aşarsın. Yurt dışında belli bir zorluktan geçersin sonra sefa sürersin. Ama ülkemiz de varlıklı olmak aşırı büyük avantaj, bizde de Elon Musklar var ama kendilerini ortaya atmıyorlar dünya çapında değil de ülke çapında oldukları için
Anladım güzel bir cevap
Muhasebeciliğin getirdiği bir şey olsa gerek :D
Büyük ihtimalle öyle umarım işinde daha iyi yerlere gelirsin çünkü bu yorumdan sonra sende gelecek var bence
Eyvallah dostum inşallah sende çok iyi yerlere gelirsin dileyeyim ama iç sesim ikimiz içinde hayat bi hayli zor diyo
Kesinlikle öyle hayat çok zor ama inşallah zamanla er ya da geç bir gün güzelleşecek
Umuda kelepçe vurulmaz :)
Eline sağlık çok doğru