Eski sevgilim yeni sevgilisiyle arkadaşlardı çok yakın sevgili olmuşlar onunla sevgiliyken benimle de sevgili oldu yani ikimizi aynı anda idare ediyormuş aramızda bişeyler yaşandı en son bana çok kötü davrandı bana etmediği hakaret kalmadı Sevgilim var gibi benim yanımda kız arkadaşımla konuştum dedi fiziksel ve sözlü şiddet uyguladı sevgilisine mesaj attım fake hesaptan aldattığını söyledim ama kız inanmadı bide beni hiç bir zaman sevmemiş cinsel için benimle beraber olmuş sevgilisiyle çok mutlular yazın nişanlanmayı seneye de evlenmeyi düşünüyorlar ne yapmalıyım sizce
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23O kıza mı ait kız kapalı bide çok iyi bi insan bana yaptıklarına o kıza yapmaz çünkü o kızı çok seviyor kıyamıyor üzmüyor kızın her istedğini yapıyor gezdiriyor alıyor vs neler neler yapıyor o kız için 😔
Maalesef ona aitmiş gibi görünüyor, şimdilik. Ama orada da durmaz.
Nasıl durmaz çok seviyor kızı
Seninle birlikteyken onunla olan. Onunla birlikteyken başkasıyla olur.
İşte bu yüzden.
Ama bana sen hayatımdan çıkarsan ben gayet güzel hayatıma devam edeceğim dedi yani kızı bi daha aldatmıcak üzmücek demeye getiriyor
Sana kenara çekilmek düşer. Hayatına bak o zaman.
Ya bişey sorcam seven de aldatıyor mu
Neden aldatsın ki. Belki cinsel ilişki açısından yapabilirler. Yani diyelim ki erkeğin sevgilisi var, her şey iyi fakat ilişkiye girmek istiyor, sevgilisi müsaade etmiyor, libidolar artınca ya mast yapacak, ya da bu fizyolojik ihtiyacını başka bir kadınla karşılayacak. Bunu yapanlar olabilir. Yapması şart değil, yanlış anlaşılmasın.
Sevenin aldatma ası lazım.
Aldatıyorsa şayet, sadece cinsel açlığını gidermek isteyen odunsu ergenustur.
Bunun da rajonu olmalı. Yine saygı çerçevesinde f*kbody olmak istediğini beyan edersin karşındakine. Kabul ederse olur biter. Bu şekilde başlayıp aşık olanlar var 🤗👍
Ben evlenmeden olmaz demiştim başta onun beklentileri benim beklentilerim farklı bu yüzden anlaşamıyorduk o yüzden ben de onun istediği gibi oldum beni hiç bir zaman bırakmacağını söylemişti ben de izin verdim yeni sevgilisi kapalı kız sevdiği için kıyamıyor beni de sevseydi kıyamazdı bana kıydı o kız izin vermediği için onun ihtiyacını bende gideriyor
Şunu unutma. Sana bunu yapan, ona da yapar. Ama şimdi, ama sonra.
Nerden bu kadar eminsin o sevdiklerine karşı çok iyi davranır bu hayatta sadece beni sevmiyor bunu bana yapar sadece
Sebebi sensin zaten. Sen izin verdiğin için böyle. Sen onun isteklerini yerine getiren kişisin. Avuçtasın. Onun talepleri geçerli, senin değil artık. Bunun böyle olmasına müsaade eden sensin.
Ya ama ben anlaşamıyoruz diye beni güzel sözlerle kandırdı ben böyle olsunu istemedim Allah şahidim ben böyle hayal etmemiştim
Senlik bir şey yok ki. Dilinin yalanı tatlıymış vatandaşın. Mesele bu.
Sen rotanı çiz bir an önce.
Neden bi insan aldatan insna evlenmeyi düşünüyor o kızla sevgiliyken benimle kaç defa buluştu aldatan sevmiyorsa neden evlenmeyi düşünüyor
Şimdi yazacaklarıma üzülme lütfen. Seni kirli onu temiz görüyor p*ç kurusu.
Aslında kendisinin ruhu pislik
Kirli derken yattığım için mi yoksa her yerim kötü diye mi
O zahmet etmeden emek harcamadan, sen ona istediğini vermişsin. Evet, yattığın için. Tek düşüncesi buymuş ve elde etmiş bunu.
Ama ben ondan başkasıyla yatmadım ki onu sevdiğim için ben ondan sonra kimseyle yatmam benimkiler sadece onun başkasının olamaz
Tekrar ediyorum. Mesele sen değilsin, o. O zaten senin kendisiyle yatmış olduğundan dolayı bunu düşünüyor. Yani sen ceptesin, istediği her an varsın, o gel diyince gideceksin diye biliyor bunu zaten. Bunu bildiği için başka denizlere yelken açmış
Lütfen aklını başına topla. Hakaret şiddet varmış. Bırak şunu
Ekleyip beni oradan yazar mısın?
Ekledim
merhaba bende yalnızım
Yani sevmiyor mu diyorsun
@soran Evet kesinlikle sevmiyor
Ben görünmez miyim
Beni tehdit etti kız arkadaşına herşey anlatırsam aileme herşey anlatcakmış beni de polise şikayet etcekmiş bana en sevdiğimi kaybediyim ki dedi türlü türlü yeminler etti ben hapse girene kadar peşimi bırakmıcakmış
@soran istersen konusabiliriz. Ben bu yaptiklarinin sana ilgiden kaynakli oldugunu dusunuyorum.
Konuşalım benim de ihtiyacım vardı
Sevmese niye evlenmeyi düşünsün ki onunla
Bizim de bi anılarmızı var yani çok sevdiğimiz için
Anilari icine atip önüne bak o yenisini bulmus sende bul
Bulmuşta neden benimle buluştu o zaman
Yedekliyir seni
Evlenmeyi düşünüyorlar en son bana çok kötü davrandı beni bıraktı yani daha mesaj atmıcakmışım atarsam beni her an polise şikayet etcekmiş
O zaman ne diye onu düşünüyorsun sal
Çok sevdiğim için takıntılı biriyim hayır yani madem ona gidicekti bana neden geldi o vardı hayatında beni neden aldı sevgili oldu benimle
Zaman geçirmek için
O kız var niye benimle zaman geçirmek istesin ki
Seni kullanmis anla iste
Ee biliyorum ama o kıza da salak yerine koydu o kızla sevgiliyken kaç defa benimle buluştu
Sende kabul ettin hepsinde de yazık sana
Ben sevdiğim için aslında ben böyle hayal etmemiştim biz anlaşamıyorduk bende onun istediği olmak istedim beni güzel sözlerle kandırdı
Özelden konuşabilir Miyiz devamini
Ben mesaj atamıyorum yeni olduğum için galiba bilmiyorum
Istek at en atarim
Takip eden sen misin
Beni tehdit etti kız arkadaşına herşey anlatırsam aileme herşey anlatcakmış beni de polise şikayet etcekmiş bana en sevdiğimi kaybediyim ki dedi türlü türlü yeminler etti ben hapse girene kadar peşimi bırakmıcakmış
Sİ ktir et bir şey yapamaz
Yapar öyle bir yapar ki