Ayrılmak istiyorum. Güvenim kalmadı, sürekli yemin ediyor ney doğru ney yanlış çözemiyorum ve çözmekte istemiyorum. Güvenimi kazanmaya çalıştı ama olmuyor o güven bi kere uçtu gitti. Artık bitsin istiyorum ama psikopata bağlicak diye korkuyorum. Polis bile baş edemiyor ne yapabilirim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Dün gittim yanına dedim ben senle yapamıyorum güvenmiyorum gidiciyim dedim. Ağlıyo sarılıyo yüzümün her yerini öpüyo gitme deyip. Ya bu da bi çeşit baskıdır sevdiğinden bile emin değilim artık saplantı haline geldi gibime geliyor.
aynen sen zaten olayı yaşıyorsun sonu sanki şiddete gidecek gibi
Onu kızdırmadan ayrılmalıyım
o biraz zor işte
Beni seviyo baya nerde yazdım?
Öyle düşünüyosun dur muhtemelen
Hayır tam tersi artık beni tamamen kafaya alıyor gibime geliyor. Tahmin yürütmeden yardımcı olursan sevinirim
Ee şimdi ayrılmak isteyince zorla tutmaya çalışan birisi seni sevmiyodur ztn insan sevdiğine gurur yapar çünkü o istemiyosa bende istemiyorum der
Bunuda dedim ama takmıyor ayağının bastığı yeri öpim diyor sinir oluyorum bi insan neden tamam o zmn ayrılalım deyip yoluna gitmez ya? Daha ne yapim?
Bak kardeşim seninde bitiresin yok gibi zorla iple tutmuyo seni engelle heryerden
Adresimi biliyor... ayrıca belalı öyle engelleyip başından atabileceğim tip olsa çoktan yapardım bunu. Önyargılarınla beni meşgul etme teşekkürler
Ya s. ikerim ben seni ya 2 saattir sınır ettin beni mk kizi mmcikk nerde kaşaar beni buluyo
Ciaoo güle güle soruma kendin geldin kovmama rağmen gitmiyosun. Byee
Inşallah si. ker seni çocuk
Hayır ne ailesi ne polisi
Ne demek ne?
Olmaz işte polis
Niye olmayacak?
Belalılar
Belalı filan değiller seni kandırmış. Sen şimdi hemen ailene söyleyeceksin.
O bana sadece soyadını söyledi. Sülale belalı wikipediada bile yazıyor
Böyle boş şeylerle hareket etme. Lütfen ailene danış.
Hayır kocam değil
Hiç birşey yapamaz bas tekmeyi
Öyle değil işte. Ailesi belalı
Hertarafı bela olsa ne olur?
Sen işini bilirsen zurna gibi öttürürsün hepsini
Kimse beni anlamıyor. Teşekkür ederim
Anlat o zaman açıkça