Клвдияивановна | Aşk İlişkileri konusunda 6,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Aşk diye bir şey yok diyemeyiz Çünkü var Sadece tek sıkıntı çok iyi insanlar Aşkın ne olduğunu bilmiyor Ben hep görüş yorumlarimda şunu söylüyorum zaten özellikle yeni nesil insanlar Aşkın Gerçek anlamını bilmeyip kendine göre şekillendirdiği için bugün ortaya zaten aç diye bir şey çıkmıyor yani aşk diye bir şey var ama insanlar kullanmasını bilmiyor
0|1
0|0
Sonjin | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Elbette var sadece doğru kişiyle yaşayacağımız bir duygudur aşk.
0|1
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 15,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
evet var..
0|1
0|0
ibooo1 | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Var ama bize gelmedi
0|1
0|0
bilmeyenleree | Aşk İlişkileri konusunda 255 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Aslında var ama yok oldu yani bitirdiler akıllardan zihinlerden aşk dediğimiz olay 1 kere gelir insanın başına şimdilerde herkes önüne gelene aşkım diye çağıracak neredeyse 10 sevgili değiştirenler 10 inada aşkım diyor öyle bı aşk yok dilde sakız o akıl balı düşününce aşk diye bir şey yok demek istedim
0|1
0|0
Acid_Qeenn | Aşk İlişkileri konusunda 750 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Aşk diye bir şey var evet ama bu olay saygıyla, empatiyle ve karşılıklı güzel diyalogla olursa adı aşk olur. Anlayışsız , kıt, herşeyi suçlayan biriyle asla aşk olmaz...
0|2
0|0
Elfprincess | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Aşk vardır ama insanlar o duyguya Bence erişemiyor lar o kadar kolay erişilebilecek bir duygu olduğunu düşünmüyorum Aşk yoğun bir duygudur özel bir duygudur ve Gerçekten hak eden insanlar ona erişebilir
0|1
0|0
SmellSmoke | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bence aşk diye bir olay var sadece doğru insan karşımıza çıktığı zaman ortaya çıkıyor hepsi bu. O da zor olduğu için aşkı gerçek anlamda yaşayabilen insan sayısı oldukça az. Keyifli sabahlar.
Gençler aşk kendini ispat eder, Yıllar geçse de aynı günkü heyecan sevgi sadakat duruyor ise işte aşk deriz ona. .. Bunun en iyi örneğini 80 ine gelip de elele gezenlerde görürsünüz
0|1
0|0
hellnope | Aşk İlişkileri konusunda 590 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Bu soru için yanlış bir kapak seçimi olmuş yalnız, baya aldatmalı ve olaylıydı Aslı-Murat ilişkisi.
Aşka inanıyorum ama aşkın bana denk geleceğine inanmıyorum.
0|1
0|0
babilgüzeli | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Görsele katılıyorum kesinlikle. Bazen onun bir gülüşü bütün dertlerimi unutturabiliyor (sadece resmi olsa bile). Aşk kendinden vazgeçip karşıdakini düşünmektir. Aşk kesinlikle vardır.❤️
0|1
0|0
Cercevesız_Fuat | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Aşk dediğimiz şey yerini zamanla sevgiye birakan bir his.. Yani ilk coşkunun adı bu ama her aşk yerini sevgiye sevgi ise saygıya saygıda vefa borcuna bırakmaya mahkumdur.
0|1
0|0
johnyx | Aşk İlişkileri konusunda 6,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evet, var. Ve kesinlikle yaradanın bahşettiği en güzel rahmettir.
2|1
0|0
suuuuu13 | Aşk İlişkileri konusunda 385 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Geçici ve zaman zaman alevlenen fakat karşılıklı olduğunda su gibi akandır Yoksa ilelebet sürmezzz
0|1
0|0
cookie1 | Aşk İlişkileri konusunda 373 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Karşılıklı aşk çok nadir... iki insanın da biribirine aşık olması
Aşk tam olarak nedir bence büyük bir felsefe, aşkın tam bir tarifi yoktur herkes farklı tanımlar, ben aşkın tanımını bilmiyorum ama sevgiyi biliyorum ve sevgiye inanıyorum aşk çok soyut bir kavram.
Hayır değil ya aşk dediğin şey çok boktan bişey yani heves bak gerçekten yaşadıkça anlıyorsun herkese herşeye aşık olabilirsin ama sevmek çok başka sevgi vardir
En İyi Erkek Görüşleri