Valla bu kadar ısrar eden bi millet daha gormedim en fazla 1 defa daha yaziyolar bide mesafeli davranirsan soguk diyosunuz yani napmam gerekiyo anlamadim
Vallah bilmiyorum hic hayatimda. böyle bisey yapmadim kendimi de ezdirmem. kücük düşürmem gerek yok simdik siz gencler bilmesiniz eskiden farklıydı herşey artik insanlar böyle say to him go and f... yourself idiot and block him...
dur ya bende bı laf atım sana ama bıraz farklı uno momento
_romeoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 253 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Şimdi bu soruyu sorarak erkekler üzerinden prim mi yapıyorsun? Yazmaları için yenediginiz halt yok sonra gelip buraya "neden böylesiniz" demeniz yok mu beni benden alıyor.
0|0
0|0
Ekimyağmuru | Aşk İlişkileri konusunda 51 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Çok sapık var o doğru da ne bileyim benim arkadaş çevremde hiç yok ki arkadaşlarımı iyi seçerim bir elin parmaklarını geçmez
0|0
0|0
XG10AV | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bu okulda öğrenilmiş bir İngilizce değil. Eleman kızlara yürümek için Okul sonrası İngilizce öğrenmiş, helal olsun.
Neden cunku gunde 100 tane merhaba nasılsın gibi sıkıcı mesajlar geliyor bi yerden sonra bayıyo muhabbet o yuzden bide 10 dk gec yazınca trip atiyosunuz
Kusura bakma da bir insanla konuşurken önce selam verilir, ondan sonra sohbet etmeye çalışılır, ortak noktalar var mı, nelerden hoşlanılır bakılır, ortak noktalar varsa konuşulur, sohbet koyulaşır, başka platforma taşınır. Normalde olması gereken bu ama tc kızına ne yazarsan yaz senin tipini ya da çok ilgi çekici mesajını görmeden cevap vermiyor. He birde günde 100 tane mesajda cabası dediğin gibi.
Vault_Boy | Aşk İlişkileri konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bırak böyle olmayı, hayatımda birine özel mesaj bile atmadım.
😳 kaldımı böyle. Instada bile bir yere yorum yapmaya cekiniyorum artik sinir bozucu 😂
Drakula3584 | Aşk İlişkileri konusunda 6,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Her ülke de böyle bence arkadaşım bir uygulama yükledi kızı delirttiler en sonun da sildi her gün elliye yakın mesaj geliyor tabi fake hesap açmıştı gerçek açsa ooo gündeme oturur 😂
0|0
0|0
1randoman | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Aynı dert aynı kelimelerle anlatılır, oturup şiir mi yazsın edebiyat mı parçalasınlar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
744https://www.youtube.com/watch?v=7n0WSVaKoKI
Bu resim yoktu ama orda
ne bılım türk erkeklere laf atıcakdım sımdık adam ıngılız cıktır hertarafda aynı bokuz napcan kızım ıdare edıceksın
Valla bu kadar ısrar eden bi millet daha gormedim en fazla 1 defa daha yaziyolar bide mesafeli davranirsan soguk diyosunuz yani napmam gerekiyo anlamadim
Vallah bilmiyorum hic hayatimda. böyle bisey yapmadim kendimi de ezdirmem. kücük düşürmem gerek yok simdik siz gencler bilmesiniz eskiden farklıydı herşey artik insanlar böyle
say to him go and f... yourself idiot and block him...
dur ya bende bı laf atım sana ama bıraz farklı uno momento
Yazmaları için yenediginiz halt yok sonra gelip buraya "neden böylesiniz" demeniz yok mu beni benden alıyor.
Neden cunku gunde 100 tane merhaba nasılsın gibi sıkıcı mesajlar geliyor bi yerden sonra bayıyo muhabbet o yuzden bide 10 dk gec yazınca trip atiyosunuz
Kusura bakma da bir insanla konuşurken önce selam verilir, ondan sonra sohbet etmeye çalışılır, ortak noktalar var mı, nelerden hoşlanılır bakılır, ortak noktalar varsa konuşulur, sohbet koyulaşır, başka platforma taşınır. Normalde olması gereken bu ama tc kızına ne yazarsan yaz senin tipini ya da çok ilgi çekici mesajını görmeden cevap vermiyor. He birde günde 100 tane mesajda cabası dediğin gibi.
Halbuki bilmiyor karşısındaki Harun abidir :PP
😳 kaldımı böyle. Instada bile bir yere yorum yapmaya cekiniyorum artik sinir bozucu 😂
Haha en azindan bu kadar olmamali bence
Ahaha belki de
Sen hic konusma bence simdi gordum ppni mem*lerini acikca ortaya koyan kiza oyle seyler yazilir kendiniz cok masumsuniz sanki mk
😂 tabiki onu koymadim koymam ama
:D Umarım...
Bu kadar da yazılmaz ama dimi 😂
🎃🎃 sen yazıyonda biz niye yazmayalım
:D :D haykırdım ya
@Simurg_4 😁😁
Adama 10 dk gec yazınca trip atiyorlar erkekler bizden daha alıngansınız bence 😂
O alınganlık olmuyor bizde onun adına değer vermek deniyor
dil dile değmeden dil öğrenilmez derler
Bu fotoyla girmedim farklı fotolarım var 4/5 tane ve sadece 1 tanesinde dekolte var diğerleri normal yüzüm var
😆
kopyala yapıştır yapıyor :D
Tinder gibi ama bi tık daha kaliteli ama değil aslında hepsi aynı bok