Ben kendisine söylemiştim arkadaş olarak gördüğümü. Ama benim için gerçekten değerli birisiydi ve yüzümü güldürüyordu. Bir gün elbise giymiştim ve insanlar arkamdan laf etmişti, bu kişi de bu laflara sinirlenip bana kızmıştı. O gün çok üzülmüştüm ve ağlamıştım, peşimden geldi ama ben istemedim. O arkadaşlık da orda bitti. Sonra ikimizin de sevgilisi oldu. O süreçte de birbirimizin yanından geçerken hep baktık ama hiç konuşmadık. Benim ilişkim bitti, sanırım onunkisi de bitmiş. Kendisine sormak istiyorum beni o kadar mutsuz edip üzüp kendisi mutlu olabilmiş mi diye. İnstagramdan fake hesap açıp sormak istiyorum. Sizce sorayım mı yoksa hiç bulaşmayayım mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
15Beni üzüp kendisi mutlu olmasın yazmadım. Beni üzüp mutlu olabilmiş mi gerçekten yazdım. Çünkü bana bakarken hiç öyle durmuyordu.
Sana ne mutlu olsun. Olmasa zil takip oynayacak mısın?
İyi de ben sadece sevgili olmak istemediğimi söyledim ama benim en değerli arkadaşımdı. Sizce her şey sevgili olmak mı? O benim arkadaşımken de mutlu olurduk.
Sizcesi bizcesi yok, adamın duyguları varmış. Karşılıksız olacağına uzak durmayı seçmiş. Bence saygı duymak gerekir.
Hayır uzak durmayı seçmedi biz arkadaş olarak devam ediyorduk. O yazdığım konudan dolayı onun bana söylediği sözlerden dolayı ben kestim konuşmayı.
Ne dedi bilmem ama hisleri olan insan kıskanabilir. Tabi sizin o hisleri umursamamanız bunu değiştirmediği için anlamanız pek olası değil. Bence bırakın hayatına baksın.
Birisi size hisleri olduğu için sırf etek giydiniz diye neredeyse o... muamelesi yapsa sizin tepkiniz ne olurdu? Sizce benimkisi umursamamak mı yoksa üzülmek mi
Bu konuda haklısınız. Bu yüzden direk uzak durun derim. Madem böyle davrandı ne diye iletişim kurmak istiyorsunuz?
Yaptığı şeyden pişman mı veya kendini haklı mı görüyor merak ediyorum