2 yıldan fazla. Zaten ayrıldıktan hemen sonra başka biriyle yapabilen insanlara şaşırıyorum. Unutmak değil mesele sadece ilişki bittikten sonra ister istemez yıpranmış, yorulmuş oluyorsun. Biraz kendine zaman vermen, vakit ayırman, nefes alman, dinlenmen gerekir. Bunları yapmadan hemen başka bir ilişkiye başlamak ne kadar sağlıklı, mantıklı bilmiyorum.
OurangMedan | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hemen yeni birini bulmak demek önceden yedekleme yapılmış gibi bir şeydir veya duygusal bağ yokmuştur demektir. Yorucu bir ilişkiden sonra sohbet edebileceğin birinin olması daha iyidir aslında. İlla ilişki olması lazım değil.
4|0
0|0
Maidetta | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Gerçekten çok etkilendiysem hemen başlarım.
2|0
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 15b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
tekrar sevene kadar beklerim..
1|0
0|0
SmellSmoke | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Uzun zaman alır çünkü kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemem. Ayrıca duygularını yüzeysel yaşayan bi kadın değilim dolayısıyla uç noktalarda sevip saygi duyduğum birinden ayrıldıktan sonra da en başta kendime saygısızlık yapmak istemem. Bazen çevreme bakıyorum ayrıldıktan 5 dakika sonra birileriyle flört edebiliyorlar. Hatta bazen ilişkisini bitirmeden başka liman arıyor kendine. Ben böyle insanları malesef duygusuz ve mantıksız kabul ediyorum. Neden diye soracak olursanız hayatınızda ki insandan kötü bir şekilde bile ayrılmış olsanız sonrasında hemen bir ilişkiye başlamak hem karşıdaki insana hem de kendinize haksızlıktır ve yanlıştır bana göre. En azından biraz zaman geçmesi taraftarıyım. Keyifli günler.
1|1
0|0
TanrıçaNemesis | Aşk İlişkileri konusunda 253 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Arayış bile bir zaman gerektirir. Ama kimileri vardır ki biri bitmeden diğerinin yerini hazırlar. Evet öyle değilim. Hatta ayrılığı bile sindire sindire yaşarım o kişiye saygımdan. Boş, önemsiz, kaydadeğer olmayan kimseyi hayatıma sokmadığım için bu özeni gerekli görüyorum.
Ne yaşanmış olursa olsun bence 3 aydan 6 aya kadar iki tarafta hayatına kimseyi almamalı. Önce bi yaşadıklarını sindirebilmen ve bi yere koyabilmen için insanın kendisine zaman tanıması gerekir. Her şeyden öte bence saygısızlık etmemek adına hemen yeni adımlar atılmamalı. Ardınızda kalan ya da hala sevmeye devam eden kişi için çok zorlu bi süreç oluyor. Kendi adıma ben hemen bi ilişkiye başlamam kafamdan ne zaman tamamen silersem o zaman başkasına adım atarım. Eğer karşımdaki hemen birine atlıyorsa muhtemelen yerini yapmıştır öyle insanda sadece vakit kaybıdır
2|0
0|0
lucedisophia | Aşk İlişkileri konusunda 70 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Genelde 6 ay kadar kendimi nadasa çeker, karşı cinsle ilgilenmezdim. Ama bazen hayatıma ısrarla girenler oldu, her ne kadar durumu anlatsam da... Ama ne olursa olsun aşık olmuşsam ve ayrılmışsak, kararı kim almış olursa olsun, ben yara sarma zamanına ihtiyaç duyuyorum.
Ben ayrılıktan nefret ediyorum, Biriyle sevgili olmaktan ııyyyhh daha çok nefret ediyorum, Yeni bir ilişkiye başlamaktan da sınırsız nefffreeeeett ediyorummm.
😂😂😂Tişikkirler kankiş duyduğum en güzel iltifat kelimesi işte budur, sana minnettar kalacağım, Eğer seni seviyorum deseydin sana asla teşekkür etmezdim, benden nefert ettiğini anlardım🤣🤣🤣
Rica ederim ne demek her zaman söylerim nefretimi 😁
fantastikadamm | Aşk İlişkileri konusunda 217 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Çok katı kurallarım yok bu konuda gerçekten hoşlandığım biri ile karşılaşırsam aradan geçen zamanın önemi yoktur benim için. Ama çok etkisinde kalıp geçmişi geride bırakamıyorsam başka kimseyle birlikte olmam bu durumdan kurtulana kadar.
3|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Eski sevgilimden ayrıldıktan birkaç gün sonra şimdiki sevgilimle çıkmaya başladık. Hatta ondan ayrılmadan aşık oldum sevgilime. Yaptıklarından dolayı soğumuştum ve sevgim bitmişti ama tehdit ettiği için ayrılamıyordum. Sonra ne olduysa birden ayrılmayı kabul etti. Bende mutlu olduğum insanla birlikte olmaya başladım. Normalde hemen birisiyle çıkmazdım ama onu gördüğüm anda aşık oldum ve beklemek istemedim.
1|0
0|0
gecekusum3434 | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Giden kişinin değerine bağlı alfa erkek ve kadınım diye geçinen boş kişilerin yeri çabuk dolar iz bırakanların ise zaman alır
2|0
0|0
Pl060606 | Aşk İlişkileri konusunda 681 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bunun bir ölçüsü yok. Ayrıldığınız kişiyi sevmenize bağlı. Çok seviyor ve hayatınızın merkezine oturttuğunuz biriyse yeni bir ilişkiye başlayabilmek zaman alacaktır. Hoşlandığınız birisiyse daha erken karşınıza çıkan kişiyi hayatınıza alabilirsiniz.
1|0
0|0
superpsikolog | Aşk İlişkileri konusunda 13,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evime gelen misafirin gitmesi gibidir kalbime gelen misafir. Önceki misafirden geriye bir eser kalmadan yeni misafiri kabul edemem. Bu sürecin belirli bir zamanı yok benim için.
1|0
0|0
___LAVİNİA___ | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Başlayamam sanırım sevipte ayrılmak zor unutmak zor iz bırakan unutulmaz unuyulsada yerini daha iyisi doldurursa adı aşk olursa mümkün olur
1|0
0|0
Necro12345 | Aşk İlişkileri konusunda 342 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Ne zamn bulursam. Zamanla bunada alıştım ne acısı nede kayibi artık çok etkilemiyor çünkü ben ona kalmadım, dünyanın sonu da değil.
1|0
0|0
İpimleKuşağım | Aşk İlişkileri konusunda 791 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hemen hemen daha anında, güle güle mesajını yazarken kolumda başkası oluyor :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş