Trip Kendini dünyanın en güzeli sanması, kimse bakmazken bile tüm erkekler peşimde halleri Sıfır özgüven ama bol makyaj Aşırı kaba, medeniyetsiz haller ve sözler Sürekli darlama, hesap sorma, şifre isteme Her olaya müdahil olma isteği Aşırı kıskançlık Sıfır bilgi ama bolca laf salatası... Bunların birine bile tahammül edilemezken hepsini yapan o kadar çok ki.
Fazla ustune gelmesi darlamasi Her lafin altinda bisey aramasi Sen beni sevmiyosun deyip aglamasi Fazla ilgi beklemesi gereginden fazla Butun gun konusmak istemesi Cocuk gibi davranmasi Soyledigine inanmayip guven sorunu yasamasi Surekli gelecek kaygisini ona belli etmesi Sosyal medyasini kontrol etmesi Asiri kiskanclik etmesi Bebek gibi konusmasi
Durmadan kendinde bahseden, arkadaşlarından bahseden muhabbetler. Erkekle kadın bir aradaysa 'seviliyken' ağarlıklı olarak kendileri hakkında konuşmalı bence idealleri hayalleri gelecekteki hayatları hakkında sohbet etmeliler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
519Kendini dünyanın en güzeli sanması, kimse bakmazken bile tüm erkekler peşimde halleri
Sıfır özgüven ama bol makyaj
Aşırı kaba, medeniyetsiz haller ve sözler
Sürekli darlama, hesap sorma, şifre isteme
Her olaya müdahil olma isteği
Aşırı kıskançlık
Sıfır bilgi ama bolca laf salatası...
Bunların birine bile tahammül edilemezken hepsini yapan o kadar çok ki.
Her lafin altinda bisey aramasi
Sen beni sevmiyosun deyip aglamasi
Fazla ilgi beklemesi gereginden fazla
Butun gun konusmak istemesi
Cocuk gibi davranmasi
Soyledigine inanmayip guven sorunu yasamasi
Surekli gelecek kaygisini ona belli etmesi
Sosyal medyasini kontrol etmesi
Asiri kiskanclik etmesi
Bebek gibi konusmasi
Ha bide tinlamamasi var
Adam yerine koymamasi
Soyledigini dinlememesi ve bencilce davranmasi sanki o yokmus gibi
sen kız hesabı açmış erkekmisin bu kadar dogru tespit nasıl yaptıın 😂
Insan analizi yapmayi cok seviyorum 😅 bide kendi erkek arkadasimdan bildigim seyler
Ama eksiksiz yazmışsın yaa bu kadarda olmaz 😂😂
Cidden mii o zmn iyi analiz yapiyorum demektir😁
Baya iyi hemde kusursuzsun😂
Mesela boş muhabbet nasıl yani örnek verebilir misin
Durmadan kendinde bahseden, arkadaşlarından bahseden muhabbetler. Erkekle kadın bir aradaysa 'seviliyken' ağarlıklı olarak kendileri hakkında konuşmalı bence idealleri hayalleri gelecekteki hayatları hakkında sohbet etmeliler
Teşekkürler
Aldatma şüphesi
Güven sağlayamama
Falan filan güvenmeyeceksen neden birlikteyiz derim giderim yoluma bu güvenden kastım instayı isteme mesajlara bakma
Birde sürekli küfr etmesi
Birbirlerini tanıma aşamasında bile mi?
O başka