Sizin yorumunuz nedir?
Size ne kadar sürede numara verildi? Numara bıraz özele girdiği için hemen veren var mıdır merak ettim? Verenler yanlış anlaşılır mı
Gelin sohbete bakalım neler çıkıcak?
Kursa gidiyordum orda tanıştık sınıf içi wp grubu kuruldu ondan sonra dedim numaranı kaydedebilirmiyim diye oda kaydet dedi öyle yani
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!@Davina87 kısmen ama genelde kendileri verirler. Sohbeti bir tık ileri taşımak için. Saygı duyarım.
Neden istediğine bağlı. 1 kere verdim numaramı 1 kıza zannetti çıkarız sonra numarasını bana atınca tam oldu. Sonra dedim kendi kendime vermez olaydım. Kiza Numaramı verdiğime tanıdığıma pişman oldum.
Kötü ne demek tanıdığım güne lanet olsun dedim.
Ondan sonra lise son da staj yapacaktım 1 yerde onu orda gördüm. Sinirimi bozmaya çalışırdı orda bende gider şikayet ederdim. Sinirimi bozar bende giderim şikayet ederdim.. anlayacağı dilden konuşurdum.. yani ayıptır söylemesi böyle göte böyle ***** anladın sen.
Hoslanirsam belli ederim ben. Bekleyemem, kacirmak da istemem. Yanlis belki ama senelerdir bu boyle hep.
Yani her kız değil tabi ki ama kendimden yola çıkarak evet önemsiyorum numarami şahsen.
Kimin ne amaçla numarasını verdiği konusunda bir fikrim yok.
Fakat ben Arkadaşım diyebileceğim insanlara tam anlamıyla güvenmeden numaramı vermem ya da istemem ki
İstemek ya da numara vermek yanlış birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın
Amaçlara göre numara verme olayı değişir
Demeye çalışıyorum
Yani süre tayin etmek biraz zor ama zaten telefon vermenin bir sakıcası yok diye düşünüyorum. Şayet uyum olmazsa bir taraf rahatsız etse bile diğeri engeller sorun çözülür diye düşünüyorum.
Aslında bulmak istiyorum; ama arkadaşlarım hep oyalıyor. Hiç aramaya fırsat bulamadım. Bu yaza 7. yıl olacak. Bıktım artık. 170 km hızla İzmir yoluna düşeceğim!
@MUHTEŞEMGÖRL Selam, profilimde olan öykü berkan ve fenomen olursan sistem tarafından takipçi gelir. Kaldırma sebebim mod arkadaşlar kaldırmasın diye hakaret içeriyordu ben de gizledim.
Ben sana hareket etmedim ki sen beyin yok imasında bulundun bana neyse kız mısın erkek misin sen anlamadim:p :, d
Demin pembe değil miydi xmcvmbdgvbxüdgm her neyse kanka tamam her görüşümün altındasın tanımaman normal
@MUHTEŞEMGÖRL Selam, profil fotoğrafım öykü berkan anlatamıyorum ki neyse iyi geceler.
@MUHTEŞEMGÖRL o bir erkek uğraşma hem
Top olcak hali yokya profile istediğini koyar
Oyyy oyyy sen verme sakın akıllı uyem😂
Verecek kisi yok ki zaten, istesek de veremeyiz yani hahaha😂siz de vermeyin abla aman diyim🙈😂
Yolk bee gördün gibi insan sevmiyorum pek 😂😂
Aynen biz hayvan falan seviyoz, hayvanla evlenek ona veririm bak mesela😂
Dinen mümkün değil 🤭
Ee tabi, bide oturup nikah masasina mi gececektik imzalar falan🙈🤣
Aman deyim öyle şeyler yapma 🙄🙄
Sizce mumkun mu zaten abla😅😅
Değil-dir bence 😂
Olmasin zaten abla😂
Evet bende onu diyorum zaten eğer kadın istemez ise istediğin kadar ugras boştur.
Beni savunduğu içinde teşekür ederim torun☺☺
@kadersiz5252 ben istemem zaten çok şukur yolumuz belli masumane takılıyorum şurda kedi misali :P
Hayir tanimadigima vermem bi muhabbet varsa zaman gecse veririm anında ama mesele şu istedigi yüzü bulamaz alan kişi
En İyi Erkek Görüşü