saat4 | Aşk İlişkileri konusunda 379 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
ciddi düşündükleri kızların utangaç olması erkeklerin aradığı özelliktir bilakis özgüven adı altında her b. ku yiyerek özgürlük naraları atan şapşal kızlar erkekler için zevk aracından başka bişey ifade etmez. tabi bu şapşalları kullanmak istedikleri için aşk meşk kurnazlığıyla kucaklarına alır ve sömürürler. velhasıl utangaçlığın senin aşman gereken değil sürekli olarak sahip olman gereken bir değerdir necip fazılısın sözü geldi bak aklıma ; bu gidişle, utanmaktan utanan bir nesil gelecek.. sen o nesilden olma
1|0
0|0
Soran
1 ay
Aynı şekilde özgüven adı altında Her halti yiyen çok erkek var malesef bir de dediğin gibi kurnazlık yapmaları iğrenç bir şey ama her şeyin fazlası zarardır sonuçta çok utangaç olmak da beni rahatsız ediyor hayatin her asamasinda seni gerid birakabiliyir yoksa utangaçlığı bırakıp her halti yiyeyim gibi bi amacım yok
az önce bahsettiğim kelimeyi iyi irdele ; utangaç olmanın seni geride bırakacağı düşüncesine yenik düşüyorsun bu düşünceyi bilinçaltından yok ettiğinde sorun ortadan kalkacaktır
tugbikooo | Aşk İlişkileri konusunda 97 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Ben de senin gibiydim üniversitede de öyleydim erkeklerle konuşurken yüzüne bakamazdım utanırdım kasılırdım sonra mezun oldum işe girdim işte o zaman utangaçlığımı yendim bir otelde garsonluk yaptım her gün farklı insan bir sürü iş arkadaşım oldu çevrem oldu ortamlara girip çıkarak utangaçlığımı yendim şimdi kendimi bayağı aşmış vasiyetteyim jelaldşa demem o ki işe bir sürü çevre yap anca öyle olur
Selam, ilaçla falan geçmez sevgili edinmen şart öyle aşarsın.
1|0
0|0
Soran
1 ay
Eskiden bi sevgilim vardı aslında ama öyle bir şey olmadi yani utangclugi aşamadım hatta o da diuorur senin su utangacligini aşmalıyız diye ama sonrasında terketti beni 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39özgüven adı altında her b. ku yiyerek özgürlük naraları atan şapşal kızlar erkekler için zevk aracından başka bişey ifade etmez. tabi bu şapşalları kullanmak istedikleri için aşk meşk kurnazlığıyla kucaklarına alır ve sömürürler.
velhasıl utangaçlığın senin aşman gereken değil sürekli olarak sahip olman gereken bir değerdir
necip fazılısın sözü geldi bak aklıma ; bu gidişle, utanmaktan utanan bir nesil gelecek..
sen o nesilden olma
Aynı şekilde özgüven adı altında Her halti yiyen çok erkek var malesef bir de dediğin gibi kurnazlık yapmaları iğrenç bir şey ama her şeyin fazlası zarardır sonuçta çok utangaç olmak da beni rahatsız ediyor hayatin her asamasinda seni gerid birakabiliyir yoksa utangaçlığı bırakıp her halti yiyeyim gibi bi amacım yok
utangaçlığın seni geride bırakacağı hiç bişey yok
seni geride bırakan şey, utangaç olmanın seni geride bırakacağı düşüncesine yenik düşüyor olmandır
İş hayatında geri planda bırakmıyor mu yani ben çok insanın olduğu yerde fikir de belirtmem ki sunum yapmak mesela korkunç şeyler benim icin
az önce bahsettiğim kelimeyi iyi irdele ; utangaç olmanın seni geride bırakacağı düşüncesine yenik düşüyorsun
bu düşünceyi bilinçaltından yok ettiğinde sorun ortadan kalkacaktır
Eskiden bi sevgilim vardı aslında ama öyle bir şey olmadi yani utangclugi aşamadım hatta o da diuorur senin su utangacligini aşmalıyız diye ama sonrasında terketti beni 😂
Niye
@Busm45 çekemem cok cektik
Ağzımı acemiyim diyorum herkese iyi bize utangac.