Sanaldan epeydir konuştuğum bir çocuk vardı. Whatsappa geçtik epey önceden de whatsapptan konuşuyorduk ara ara. Benden hoşlandığını falan söyledi. Sonra yine konuştuk. Şimdi bir şey yazmıyor. Ben de yazmıyorum. Çevrimiçi olduğu zaman ben de çevrimiçiyim başkasıyla konuşuyor? Böyle birine nasıl tepki gösterilir. Numarasını silmeli miyim? Yoksa öyle kalsın mı?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
1 ay
Sildim engelledim. Böyle şeylerden nefret ediyorum. Adam gibi yazmayacağım de yazma a-m-k ne saçma sapan şeyler yapıyorsun. 😒
1 ay
Whatsap neden konuşmaların katili yahu? Telefonumu isteyen kendisi. Ben sanaldan instagramdan da buradan da konuştuğum hiçbir erkeğin telefonunu istemedim. Hep isteyen erkek oluyor. Vermiyorum. Sonra ısrar ediyor. Zaman geçsin diyorum geçiyor hala konuşuyoruz. Sonra numaramı tekrar istiyor veriyorum. Sonuç bu. Ya istemeyin kimseden numara o zaman. Sanki zorla veriyoruz. Yazmayacaksan engelle, sil numaramı ya da konuşmak istemediğini söyle. Bu düşük karakterliliktir net.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
46Girmiyor değil aslında da bilmiyorum ya ben sildim engelledim işte.
Şu an başkasıyla konuşuyorum instagramdan 😂😂😂😂
Wp geçildiğinde çevrimiçi oluşunu ve son görülmesini takip eden birisi var demek ki😊
İyi de ben de çevrimiçi olduğumda kendi çevrimiçilerime yakın zamanlarda onun da çevrimiçi olduğunu görüyorum.
Ciddi bir ilişkisi varsa neredeyse sürekli yazışıyordur zaten. Bu durumda yakın zaman olarak görmen normal.
Ne gibi bir iş bekleyebilir benden? Ben ona ben de “İŞ” var diye bir beklenti oluşturmadım.
bilememe şimdi her şeyi sana buradan sormam kaplisin da baktim
Neden?
kural
Neden
Kuralın kaynaşı mabadın mı? 😂😂😂😂
@nickimolmasaolurmu ne?
ahahhahaha siz gençler
@_Metehanım_ sana demedim. Pembeliye dedim 😂
Sen ban metehanim mi dedin. Seni yerim
Yaz bana
düşüo mu böyle QWRWqeqQrqrrqrrq
Bakalim gorcez. Ilk defa deniyorum skxfjj
haydiii breee yolun açık olsun
@durdurakbilmez yalniz sen de fena degilmissin
metehan durdurulamıo
Poşetini çıkra
Silersem arar aramaması için engelleyeceğim.
Engelle sil işte bu arada hangi sanal mecradan tanıştınız bu bile etki eder yani çöp biryerden tanıştıysan zaten oluru olmaz
Benim çöp olmadığımı biliyor aslında
Hayır anlamadın nereden tanıştınız yazdım yani google playdeki ajsjskdjkskskf isimli bir tanışma uygulamasından bulduysan çokta hayır bekleme
Buradan buldum farklı zamanlarda burada oturum açıp açıp karşılaştık. Yaklaşık 4-5 senedi vardır ama parça parça karşılaşmalar oldu. Ben hep buradan sıkılıp kapattım burayı. En son ben yine kapatacağım dedim. O numaramı istedi verdim.
Yani uzun bi süre seninle konuşmuş direk pat diye numarani istememiş bu biraz hafifletir ama sana yazmiyorsa ilgilenmiyordur artık sevse yazardı