"Seninle çok iyi anlaşıyorduk dost olabilir miyiz?"
Ayıptır söylemesi bugün GURU oldum da bir hayırlı olsun alırım 🤷♀️🖤
Mantıklı biri olduğunu biliyordum zaten, kendine saygın için doğru kararı vermişsin, tebrik ederim :)
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Olacak olan bu eski sevgilimi ne kadar dost olabilir🤷♀️
Olmaz olmaz hiç olmaz hem de. Ben yaptım yıllar önce o hatayı. O da bana inanmış gibi yapıp büyük ısrarlarım sonucu arkadaş kalmayı kabul etti. 6 yıl boyunca platonik bir derbeder olarak yaşadım. Niye? Sırf o hayatımda kalsın diye. Sen güçlü bir kızsın, dik durmayı ve doğru kararı vermeyi her zaman bileceksin inanıyorum 💪🙏
Seninki ağır olmuş biraz. Öyle birşey olmaz desem de büyük konuşmak da istemem elbette karşıma kim çıkar bilemem sevince insan kör oluyor maalesef dedigin gibi sırf benimle konuşsun nasıl olduğunu bileyim sürekli haber alayım diye kendine belkide hayatinda ki en büyük yanlışı yapabiliyor. Zor evet birçok kez sevgim için zorladım sirf seviyorum diye hakaretine bile boyun eğdim ama en son beklemedigi bir anda ummadığı anda bitirdim bu sefer bende bitti onda başladı hayat cidden garip neden insanlar karşılıklı sevemiyor illaki biri kendini çekince karşıda başlıyor çözmüş değilim sadece bende mi böyle bilmiyorum ama sevmekten korkar oldum🤷♀️
İnsanoğlu işte kaybedince değere biniyorsun. Bakma yani sen onu bırakınca aşka gelmesi biraz da hırs yani geri dönsen emin ol mutluluk da beraberinde gelmez. Evet, büyük konuşmamak gerek. Gözler körelince sen bile kendini tanıyamayabiliyorsun. O yüzden aşk da aşk diye tutturmamak lazım. İllet o resmen.
Ay evet maalesef Allah korusun yani üzerimde öyle bir yorgunluk var ki sanki bütün dünyanın yükü üzerimde. umarım hayatımıza dogru insanlar çıkar 💎
Umarım gönlü güzel her insanın karşısına doğru insanlar çıkar. Bu hem aşk konusunda hem de arkadaşlık konusunda 🙏🌸
Galibası yok bence daha adili olamazdı. Kalbi kötüye de kötü denk gelsin ya bize niye gelsin ki içi çürümüşler 😂🤷♂️
Oldukça kısa bir sohbet geçmişimiz olmasına rağmen içinizin tertemiz olduğuna o kadar eminim ki. Bence biraz talihsizlik diyelim biraz da tercih hataları. Sanırım birazcık seçici olmamızda fayda var 🤷♂️
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Nasip, olan şeyler bana tecrübe kattı her şerde bir hayır aramak lazım bende ileri ki yaşamım için daha sağlam adımlar ve doğru insanlar için güzel birşey geçmişi değiştiremyiz geleceğe yönelmek lazım kendimizi yıpratmaktan başka birşey yapmayız. 3 günlük yaşamda 2 günü ağlayarak geçiremem herkes yolunda mutlu mesut olsun
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yolun uzun daha ilk 6ya kadar kolay ben 2 gün-de gelmiştim ama 7den sonra bilge yoda filan baya zor ben guruya 20 günde vardım
Hımmm benim işim zor bide pek vakitte bulamıyorum girmeye 6 aya olurum herhalde 😄
En İyi Erkek Görüşleri