28 yaş 2.5 yıllık ilişki. şu an uzaktayız pandemiden dolayı. Durum veya profil istediğim için kavga çıktı. 1 yıldır uzağız. Ciddi ilişkimiz vae sanıyodum ama şu an hiç bi paylaşım vb bişey yok kimse benle çıktığını bile bilmiyordur belki. şu an eczacı ve çalışıyor. Aşağıdaki leri söyledi sırf paylaşım istedim diye. Ayrıldım haksız mıyım?
Sizin ilişkiniz sadece ikinizi ilgilendirsin, neden bir başkasına ispat etme gayretine giriyorsunuz ki? Hayır yani durumunda veya profilinde birlikteliğinizi ispat etse o zaman mı ciddi bir ilişki olacak senin gözünde? Ayrıca kendisine karşı fazla katısın, her istediğin olmak zorunda değil.. Israrlarınla ilişki de kendisini öyle yıpratmışsın ki adam artık sevmekten, birliktelikten soğumuş. Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız, daha fazla kafayı yerdi yoksa seninle.
2|0
0|0
Soran
1 ay
İspat etmek değil. 2 yıl yan yanaydık paylaşım da yapardık herşeyi de. Ne zaman pandemi oldu ben eve ailem aşırı sert. Oda işte tek başına kalıyor. Uzak başka şehirde. Wp deb başka yerde konuşamam işte sürekli ergen gibi felan diyo bende çok istiyosan gel iste dedim. Üstelik ilişki başında çok koştu peşimden ben istemedim korktum sonra söz yapıcaz felan sabret dedi. şu an herşey tamam ben ergen oluyorum
Gizli Üye
1 ay
evet üslup biraz doğru değil fakat ilişkinin boyutunu bilmediğim için bana laf düşmez fakat... Yok foto koymayı sevmiyorum yok bana ergence diyenlerin hepsi ayrıldıktan sonra veya yeni ilişki yapınca koyuyorlar çünkü bazı şeyler zor geliyor onlara şahsen benim ilişkim varken ilk zamanlar koymadım ciddi değil diye ciddi boyuta geçince koymak durumunda kaldım kendim isteyerek yazan eden oluyordu sadece kız değil erkekte de böyle demekki sen ne kadar ciddi sanıyorsan aslında hep yedekte biri olsun demiş
1|0
0|0
Soran
1 ay
Evet bende şuna emin oldum başkasını bulsa veya aşık olsa onun için herşeyi yapar yapmam dedigimi. Bi bana sınır koyuyo. Böyle hissettim. Çünkü ilk benle çıkmak için herşeyi yapiyordu
Mehmetkr98 | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Sen milletin duygusal olarak tatmin eden kız ürünümüsün kendine Saygın yok mu bu adam kimle evlenicek biliyormusun ailesinin bulduğu onayladığı bir kız ile o güne kadar seninle takılcaktı veya başka mızlarlay
1|0
0|0
Soran
1 ay
Yani işi yok tu normalde bekledim sonra pandemi. 1 yıldır işi var herşeyi var. Sonra askerlik bilmem ne diuo. Bende sadece söz yapalım o zaman dedim. Sonuç bu ve ayrıldık
Çocuk haklı bende paylaşım yapmıyorum instagram, facebook kullanmıyorum pp koymuyorum durum yapmıyorum arada soruyor bana niye yapmıyosun diye ben sevmiyorum diyorum herkes sevmez kısacası.
1|0
0|0
Soran
1 ay
Çocuk değil yalnız 28 yaşındayız. Ve çıkmadan önce çok koştu peşimden ise girer girmez söz yapıcaz diye kabul ettim. 2.5 yıl Oldu ses yok. Ve önceden paylaşırdık. şu an 1 yıldır işi var diye artık paylaşım da yapmıyor uzağız diye
Görüş sahibi
1 ay
O zaman bilemedim 🤷♂️ ben sevgilimle 1 kez bile bir araya gelmedim ikimizde uzaktayız birbirimize ama konuşuyoruz hep 10 ay oldu tam 10 ay bir kere bile buluşamadık hem pandemiden hemde bazı sıkıntılar yüzünden benim hastalığım vsr falan diye ne zamandır ayrisiniz?
Soran
1 ay
Biz 2 yıl yan yanaydık pandemiden itibaren uzağız. Dün ayrıldık
Susidil | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
O sana yarın mesaj attığında yaz de ki "ya kusura bakma ben güzel bir aile olacağımı düşünüyorum, bir yuva kurmak istiyorum artık ama eğer senin böyle bir düşüncen yoksa artık seninle görüşmeme gerek yok"
Ya oyalıyor hep. Sürekli bisiler buluyo yok demez asla. Parası işi oldu bu sefer de hazır değilim diyo. Yalnız kalcam diyo. Ki sadece söz yapıcaz evlilik zat2b olmaz
Hazır değilim mı diyo? Sen de hala bekliyor musun? Bekle canım daha çok beklersin. Sen yukarıda yazdığımı yazdıktan sonra eğer yine hazır değilim derse kusura bakma ben başkasıyla evleneceğim o zaman, nasıl olsa zaman içinde onu da severim deyip iletişime geçme kapına gelene kadar. Eğer zamana ihtiyacım var derse benim zamanım yok de. Gel bana ne yazdığını söyle. Bazen bazı erkekler cidden adam olmuyor bu da öyle belli zaten senle olan mesajlaşmasından kaypak olduğunu ben anladım ama en azından daha fazla zaman kaybetme.
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
1 ay
Ya söze hazır değil bide. Evlilik bile değil. Ben 2 yıl sonra evlencem zaten. Ama ailem bilmeden çok zor oluyo böyle 2.5 yıl takılırken hep diyodu yaparız ergen ce şeyeler gerek yok diye. Yap deyince de boule oldu
Bırak onu canım sen. Erkekler kaybettiklerini anladığında böyle ciddi adımlar atıyorlar. Sen hala sevgili kalarak onun seninle evlenmesini beklersen daha çok beklersin. Ya da sözlenmesini
Soran
1 ay
Ayrıldım zaten. Tek sorun bunlar bile değil. Ilgisiz umursamaz. Zor bi sınavım vardı onun alanıyla ilgili çok sıkışmıştım okul bile uzicakfi. Yardım edin demedi. Arkadaşlarının sınavları için oturup calisti
Tamam bırak naparsa yapsın bu dünya onun etrafında dönmüyor. Senin etrafında dönüyor. Dünyanın ortasına kendini koyarsan hata yapmayı engellersin ve her istediğin şey sana gelir
Soran
1 ay
Öyle yapicam artık. Üzüntüden yoksa ölücem hiç umrunda bile değilim onun. Şimdiden böyleyse evlilikte pek hayırlı olmciak givi
Ya bırak ondan eğer bir şey olacaksa ayrıldığın zaman korkuya kapılır gelir seni ister. Sakın geri adım atma ondan "sağlam" bir adım gelmedikçe. Ve bu adım gelmeyedebilir etrafına bakmaya başka güzel adamlar var mıymış diye.
Soran
1 ay
Aslında dediğim givi 2 yıla kadar evlilik pek olmaz. O gelmiyorsa da gelmesin kariyer yaparız artık
Onunla olmayacaksa başkasıyla olabilir çokta güzel bir hayatın olabilir. Hayatla arana zaman koyma evlenmek için. Bence evlenmekten korkuyorsun. Ya karşıma düzgün benle evlenmek isteyen bir adam çıkar da evlenirsem diye :D
Soran
1 ay
Aslında korkmuyorum ama şu an kine aşırı alışmıştım. Unutmadan bişi yapmak istmeiykrum
O zaman kendine acı çektirmeyi seviyorsun. Böyle devam et sonuçta senin hayatın, senin fantezilerin.
Soran
1 ay
Ahahah öyle değilde aslında şu an açıklayamıyorum. Bu arada çok teşekkürler vaktinizi ayırdığınız icin😇😇
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 5,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
sende de laflara bak erkeksen gel falan noluyo 🙄
2|0
0|0
Soran
1 ay
Ama normalde zaten böyle anlaşmıştık çok koştu peşimden bende yazık ise yerleşince ama direkt istemeye gelirsin demiştim. Öyle çıkmıştık. 2.5 yıl Oldu 1 yıldır da işi var ama şu an hazır değilmiş söz için felan. Uzak olduğumuzdan beri paylaşım felan da yapmıyor
Abi benimde başıma geldi bu ama bi erkeğe baskılı baskili erkeksen yaparsin adam degilmisin baskasininkine bak dersen o erkekte o An bitersin konu konuşmaya gelijce feminizm diye bağırıyorlar boyle seylerde erkrk degilmisin oluyor
Soran
1 ay
O konuda haklısın da. Bunun öncesi sonrasi var tak etti artık. 28 yaşındayız normalde söz yapıcaz deyip ikna etti 2.5 yıl bekledim daha da beklerdim 2 3 yıl. Ama benim hareketlerime sürekli ergen diyo. Ailem tutucu konuşmama izin vermiyolae yazisiyorum ergence diyo. Ama başka imkanım yok çok istiyosan sende gel söz yap dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
59İspat etmek değil. 2 yıl yan yanaydık paylaşım da yapardık herşeyi de. Ne zaman pandemi oldu ben eve ailem aşırı sert. Oda işte tek başına kalıyor. Uzak başka şehirde. Wp deb başka yerde konuşamam işte sürekli ergen gibi felan diyo bende çok istiyosan gel iste dedim. Üstelik ilişki başında çok koştu peşimden ben istemedim korktum sonra söz yapıcaz felan sabret dedi. şu an herşey tamam ben ergen oluyorum
Evet bende şuna emin oldum başkasını bulsa veya aşık olsa onun için herşeyi yapar yapmam dedigimi. Bi bana sınır koyuyo. Böyle hissettim. Çünkü ilk benle çıkmak için herşeyi yapiyordu
Yani işi yok tu normalde bekledim sonra pandemi. 1 yıldır işi var herşeyi var. Sonra askerlik bilmem ne diuo. Bende sadece söz yapalım o zaman dedim. Sonuç bu ve ayrıldık
Dediğim gibi bu seninle asla evlenmicekti yalan ile kullandı seni seninle hiçbir zaman evliliği düşünmedi
Evet. Ayrıldım zaten.
Aklın yerine geç geldi canım bir sonraki sezonda görüşürüz
Bunun mücadelesini bayaudr veriyoruz. Ama şartlar sağlanma dab anlamak zor
Hadi bakalım geçmiş olsun za xd
Çocuk değil yalnız 28 yaşındayız. Ve çıkmadan önce çok koştu peşimden ise girer girmez söz yapıcaz diye kabul ettim. 2.5 yıl Oldu ses yok. Ve önceden paylaşırdık. şu an 1 yıldır işi var diye artık paylaşım da yapmıyor uzağız diye
O zaman bilemedim 🤷♂️ ben sevgilimle 1 kez bile bir araya gelmedim ikimizde uzaktayız birbirimize ama konuşuyoruz hep 10 ay oldu tam 10 ay bir kere bile buluşamadık hem pandemiden hemde bazı sıkıntılar yüzünden benim hastalığım vsr falan diye ne zamandır ayrisiniz?
Biz 2 yıl yan yanaydık pandemiden itibaren uzağız. Dün ayrıldık
Evet böyle de
Ya oyalıyor hep. Sürekli bisiler buluyo yok demez asla. Parası işi oldu bu sefer de hazır değilim diyo. Yalnız kalcam diyo. Ki sadece söz yapıcaz evlilik zat2b olmaz
Hazır değilim mı diyo? Sen de hala bekliyor musun? Bekle canım daha çok beklersin. Sen yukarıda yazdığımı yazdıktan sonra eğer yine hazır değilim derse kusura bakma ben başkasıyla evleneceğim o zaman, nasıl olsa zaman içinde onu da severim deyip iletişime geçme kapına gelene kadar. Eğer zamana ihtiyacım var derse benim zamanım yok de. Gel bana ne yazdığını söyle. Bazen bazı erkekler cidden adam olmuyor bu da öyle belli zaten senle olan mesajlaşmasından kaypak olduğunu ben anladım ama en azından daha fazla zaman kaybetme.
Ya söze hazır değil bide. Evlilik bile değil. Ben 2 yıl sonra evlencem zaten. Ama ailem bilmeden çok zor oluyo böyle 2.5 yıl takılırken hep diyodu yaparız ergen ce şeyeler gerek yok diye. Yap deyince de boule oldu
Bırak onu canım sen. Erkekler kaybettiklerini anladığında böyle ciddi adımlar atıyorlar. Sen hala sevgili kalarak onun seninle evlenmesini beklersen daha çok beklersin. Ya da sözlenmesini
Ayrıldım zaten. Tek sorun bunlar bile değil. Ilgisiz umursamaz. Zor bi sınavım vardı onun alanıyla ilgili çok sıkışmıştım okul bile uzicakfi. Yardım edin demedi. Arkadaşlarının sınavları için oturup calisti
Tamam bırak naparsa yapsın bu dünya onun etrafında dönmüyor. Senin etrafında dönüyor. Dünyanın ortasına kendini koyarsan hata yapmayı engellersin ve her istediğin şey sana gelir
Öyle yapicam artık. Üzüntüden yoksa ölücem hiç umrunda bile değilim onun. Şimdiden böyleyse evlilikte pek hayırlı olmciak givi
Ya bırak ondan eğer bir şey olacaksa ayrıldığın zaman korkuya kapılır gelir seni ister. Sakın geri adım atma ondan "sağlam" bir adım gelmedikçe. Ve bu adım gelmeyedebilir etrafına bakmaya başka güzel adamlar var mıymış diye.
Aslında dediğim givi 2 yıla kadar evlilik pek olmaz. O gelmiyorsa da gelmesin kariyer yaparız artık
Onunla olmayacaksa başkasıyla olabilir çokta güzel bir hayatın olabilir. Hayatla arana zaman koyma evlenmek için. Bence evlenmekten korkuyorsun. Ya karşıma düzgün benle evlenmek isteyen bir adam çıkar da evlenirsem diye :D
Aslında korkmuyorum ama şu an kine aşırı alışmıştım. Unutmadan bişi yapmak istmeiykrum
O zaman kendine acı çektirmeyi seviyorsun. Böyle devam et sonuçta senin hayatın, senin fantezilerin.
Ahahah öyle değilde aslında şu an açıklayamıyorum. Bu arada çok teşekkürler vaktinizi ayırdığınız icin😇😇
Ama normalde zaten böyle anlaşmıştık çok koştu peşimden bende yazık ise yerleşince ama direkt istemeye gelirsin demiştim. Öyle çıkmıştık. 2.5 yıl Oldu 1 yıldır da işi var ama şu an hazır değilmiş söz için felan. Uzak olduğumuzdan beri paylaşım felan da yapmıyor
belki parasal durumu iyi değildir şu an
Söz yapicak kadar mi. Iyi yani. Benim ailem biraz ters. Söz olsa daha iyi olurdu böyle anlaştık ama. şu an dada var gayet durumu 7 bib felan aliyo
o zaman neden söz yapmıyomuş hala sebebi ne sordun mu
Sordum hazır hissetmiyormus. Yalnızlık daha Iyimis sorumluluk alamazmış. 2 yıla evlilik düşünüyoduk ama şimdi sözden kaçan evlilik te de kaçar
instagram gibi yerlerde paylaşım yapmamasını normal karşılıyorum çünkü istemeyebilir böylesi bişeyi ama söze hazır hissetmemesi saçma geldi
Instasi yok. Vardı ben şifre isteyince herşeyi kapattı. Fake hesap yakaladım bikac kez. Wpdede paylaşıyordu ilk zamanlar
Bulsun ben bi anlık sinirle yazdım onu. Birini bulması umrumda değil. Zaten ilerde daha kötü olur parayla değiştiyse
Haklisin da öncesinde aşırı tartıştık. Ondan son cümleler bunlar.
Zannetmiyorum
Ne konuda mesela
Neden
Abi benimde başıma geldi bu ama bi erkeğe baskılı baskili erkeksen yaparsin adam degilmisin baskasininkine bak dersen o erkekte o An bitersin konu konuşmaya gelijce feminizm diye bağırıyorlar boyle seylerde erkrk degilmisin oluyor
O konuda haklısın da. Bunun öncesi sonrasi var tak etti artık. 28 yaşındayız normalde söz yapıcaz deyip ikna etti 2.5 yıl bekledim daha da beklerdim 2 3 yıl. Ama benim hareketlerime sürekli ergen diyo. Ailem tutucu konuşmama izin vermiyolae yazisiyorum ergence diyo. Ama başka imkanım yok çok istiyosan sende gel söz yap dedim
Onlarada ergence diyosa o konuda haklı sensin ver yolu
Evet artık kullanılmış gibi hissediyorum
Boşver
Benim de başıma gelenler oldu
Evet takma
Yazsana bana mesajdan konuşalım
Atttim
Neden
Beğenmiyorsan defol erkeksen gel iste demek ne demek bana birlikte olduğum kişi bunları diyecek fena bozarım onu
Ya tabi öncesinde neler oldu görmediğiniz için haklı olarak boule diyorsunuz
Evet tabi sadece reismdekilere göre yorum yaptım
Valla öncesini bilsen hiv boule demezsin.
Bilemediğim için daha ayrıntılı yorum yapamam
Valla bende anlatmaktan yoruldum yoksa fikrinizi almak isterdim. Teşekkürler
Rica ederim
Neden