•Lezbiyen ilişkisi
•Gay ilişki
•Trans ilişki
•Open ilişki
•Öğrenci öğretmen ilişkisi
•Patron çalışan ilişkisi
•Para karşılığı ilan ilişki
•Kuzen ilişkisi
V. s...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ahaha ogretmeninle mi? sana soyle deyim ogrenci neyse de bi ogretmene asla yakistiracagim bi hareket degil
Böyle bir ilişki türünden bahsedilincd nedence herkes çok kötü algılıyor... izlenilen dizilerden ya da yapılan haberlerden dolayı mı bilmiyorum ama insanların böyle düşünmesi kırıcı gerçekten... Akla hemen kötü şeyler geliyor... öyle değil aslında... işe bizim açımızdan bakınca gerçekten kolay değil...
Yapacak bişey yok
Hem yaş farkı var
Hemde çocukları okula gönderirken öğretmenlere emanet ediyoruz bir nevi
Analık, babalık, abilik ablalık yapıyolar yani bu şekilde bir yaklaşımları ve bakışlarının olması rahatsız ve tedirgin edici olmaz mı
(Bunları senin için yazmıyorum genel olarak düşüncem bu yönde, aşağıda bikaç görüşte bunu tartışmışsınız, yanlış anlaşılmak istemiyorum)
Yaş farkını köşeye koyarsak bir şeyler öğretmekle hükümlü biri mesleki olarak profesyonel olmayan ilişkilere girmemelidir öğrencisi ile ikili diyaloğu gereği öğrenim durumunu karmaşık iletişime sokacak bir duruma düşmemelidir. Aynı zamanda mesleki bir ahlaktır bu. kimse eve çağırdığı özel hocadan evladına başka duygularla yaklaşmasını istemez. Özellikle başka öğretim görevlileri idari görevliler ve ebeveynler de sınırları belirli ahlaklı bir tavır bekler öğretmenden
hımgunumuzde cok var ben hiç yasamadım ama yasayan cok duydum diger ilişkilerdeki kadar sert tepki vermiyorum ama sadece unide olabilir buluyorum lisede ise uygun bulmuyorum sen
peki tam olarak ne durumdasın tahmin ettim yasadıgını isterse beni taakkipp eddipp messaajj att ordan konusalım yazması daha kolay olur ordan
En İyi Erkek Görüşü