Ne sevdalar yaşadım sarışındı esmerdi ne sevdalar yaşadım birbirinden güzeldi hepsinde ayrı bir tat hepsinde ayrı şefkat dedigim ilişkilerim çok oldu kimi iz bıraktı gitti kiminde izimiz kaldı kalbine gönlüne imzamızı attık hepsine Allah rahmet eylesin hepsinin cenaze namazını kıldik geçmişte. Siz hayatınızda iz bırakanmı iz bırakılanmısınız...
OjeliKadın | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bazen düşünüyorum da en fırtınalı zamanlarımdan bile eser yok. Yani öyle güzel bir iz bırakabilen olmadığını görüyorum. Belki de ben biraz unutkanım, ama yine de hayatımda büyük bir öneme sahip olan hiçbir şeyi unutmam. Birkaç kötü iz var, ama onları da kendime ders olarak gördüm.
İz bıraktım mı? Hayatımdan geçip gidenlere sormak lazım... İyi izler bıraktığımı düşünüyorum.
İzi kalan oldu mu bilmem ama ders çıkardığım oldu zaten karşılıklı ilişkilerin insanı değilim genelde platoniktir acilmamam ve sert yapıda olduğum için acilmazlar bana. İz bırakmadım heralde onu da ona sormak lazım.
0|3
0|0
superpsikolog | Aşk İlişkileri konusunda 13,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İnsan insanda iz bırakamaz. İnsan, iyilikleri veya eserleri ile dünyada iz bırakır. Herhangi bir eserim olmadığı için henüz iz bırakamadım.
0|2
0|0
adropoflife | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bin kez incinsekte bir kez incitmeyelim dedik hep kurban
0|1
0|0
novel | Aşk İlişkileri konusunda 13,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İz bırakan var. İz bıraktım mı onu da bilemiyorum tabi.
En İyi Kız Görüşü