Kendime güveniyorum yani çok şükür karakteri bozuk birisi değilim sinir olduğumda bile bağırıp çağırdığımı hatırlamıyorum genellikle moralim bozulur ama yarım saatte geçer :) yani yemekler tatlılar yapmasını iyi bilen birisiyim boş vakitlerimi bunlarla değerlendirmeyi seviyorum bence bunun erkeği kızı yok aksine insanın kendisine bakabilmek kadar güzel şey yok bu hayatta 😃aşırı titiz birisi değilim ama pis biriside değilim düzenli olmak benim için çok önemli dir temizliğe oldukça önem veririm her gün kışta bile duş alan birisiyim çamaşır yıkatan veya yıkayan birisiyim
Gayet güzel geçer hem de, tabi iyi ya da kötü geçmesi karşı tarafa da bağlı.
0|1
0|0
kodi34 | Aşk İlişkileri konusunda 310 görüş paylaştı.
Xper 5
8 gü
Ben kendimle 40 yıl geçirdim kendimden memnunum ama biraz da uyuz biriyim bilemeyecğim
0|1
0|0
Naz_006 | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Yaşadı tabi Alan hayatının en büyük şansını yakalamış olur skdkkgh
0|1
0|0
Verified | Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Selam, çirkinim beni kimse almaz bir ömür bile geçmez.
0|1
0|0
Gizli Üye
8 gü
Vallahi yaşadı mı yaşamadı mı kişiye göre değişir... Bunun yorumunu biz yapamayız bence, ama yaşadı sayılır :)
0|1
0|0
JemBey | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Geçiremeyen gitsin kumda oynasın bir zahmet... O derece diyorum...
0|1
0|0
Gizli Üye
7 gü
Benimle ömür gecirmesini istediğim kişi benim i onunla ömür geçirmemi istiyorsa geçer.
0|1
0|0
Gizli Üye
8 gü
Beni alan yaşadı 😊 güzel ve inşallah hayırlı geçer.
0|1
0|0
Gizli Üye
7 gü
3 yıldır bir ilişkim var onun mutluluğu beni mutlu eder sevdiği yemekleri yaparım, sevdiği şeyleri alırım ona ilgi alaka gösteririm tabii o da bana aynı şekilde geri dönüşte bulunuyor İlışki bir alışveriş sen verirsin o verir ve bütün olur.
Benimle çok iyi bir hayat geçer diyorum başka bisey demiyorum
0|1
0|0
Gizli Üye
7 gü
Bilmem sorun çıkartan biri değilim bence uyumluyum tebessümlüyüm sakinim ama sıkılabilir çok eğlenceli değilim muhtemelen beni alan benim zıttım bir şey olur
En İyi Kız Görüşleri