Yaptığım kötü birşey gerçekten 😔 daha yeni sevgili olduk ben eski sevgilimle mesajlasiyorum arkadaş kalmaya karar verdik benim ona duygularım var evet ama oluru yok artık bende sevgili yaptım bunu oda bilmiyor iyi biri alıştım ona ama uycam deyip yalan söyledim eski sevgilimin yazmasini bekliyorum çok zor arada kalmak
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
59İnan arada kalmak çok kötü eski sevgilim ilk sevgilimdi oda bana sen başkasını sevene kadar yanındayım dedi sevgilim var oda bilmiyor bilse yazmas öyle biri değil arada bir bağ var kopamadık 2 yıldır unutmak istiyorum başkasını seçmek
Ne saçmaliyon ya
Ohaa ya😂
Düşünüyorum canım birşeyler yapicam😔
Erkekler yalan söyleyince sorun yok
Konu cinsiyet degil, konu ne biliyo musun sana guvenen bir insanin en savunmasiz oldugu anda (uyku) onu defalarca bicaklaman. Yalan soylemenin bir cinsiyeti yok senin gibi olan erkekler de var, biliyorum. Iki cins icinde senin tarzindaki insanlar mide bulandirici. Eski sevgilin de biraz adam olsaydi eger yazmazdi sana. Ikinizi ust uste koyup neyse
Kardeşim ordan bakınca iğrenc görünüyor ama herşey gözüktüğü gibi değil eski sevgilim benim ilk sevgilimdi biz ayrılalı 2 yıl geçti zatan ama hep bir iletişim vardı ama oluru yok benim hala onu sevdiğimi bildiği için arkadaş kalalım dedi ve sen başkasını sevene kadar yanındayım dedi şu an sevgili yaptığımı bilmiyorum 4 gündür falan çok yeni zatan bende öyle arada kaldım eski sevgilime artık sevgilimin olduğunu söylemeliyim ve onu engellemeliyim biliyorum ve düşünüyorum gerçekten
Ne yaparsan yap beni ilgilendirmez.
Keşke 😔🙄
Yazıklar olsun
Vay anam hee😂
Alıştım ona ayrılmak istemiyorum 😔 eski sevgilimle oluru yok zatan onun duygusu pek yok bana karşı
Onun duygusu yok diosun, çocuğa yalan söylemişsin
Biliyorum ama gerçekten insan arada kalıyor bir tarafta ilk sevgilisi ama artık onla oluru yok ama kopmak istemiyor o benim için özel kıymetli diğer tarafta sevgilim yüzünü güldüren kısa sürede kendisini bana alıştıran ve güvenilir biri😔 bense gerçekten inanamıyorum
Midem bulandı inan
🙄🙄
İyiki senin gibi birisi giremez hayatıma korkar ondan mutluyum
Haklısın böyle devam edemem
evet yenisini kandırıyorsun açıkça
Evet yalan söyledim 😔 bana güvene bilirsin dedim mesajları görmek istedi
kim dedi mesajları görebilirsin diye
Sevgilim erkeklerle konuşuyormuşun dedi ekran görüntüsü alıp attım eski sevgilimi atmadım tabiikide zamanında aldatılmış korkusu var heralde 😔 gerçekten bende şüphen olmasın dedim
ee o zaman senden ona güven ver böyle şeyler yapma seviyorsan
😔🙄
Ne oldu 😅