Tam net olarak bitirmek istemiyodu ama devam etmek de istemiyodu. Acik kapi birakip yedekte tutmak gibi bisey sanirim. Bundan dolayi tam olarak bitiremiyorum kafamda. Sizce yanlis mis yaptigim?
Güncellemeler:
1 ay
Arkadaslar ayrilmadan once, o ciddi dusunuyodu ben bazi nedenlerden dolayi kabul etmedim evlenmeyi, sonra olmayacagini gorunce sogudu ve bitirmek istedi ama tamamen kopmak istemedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
65Ayrılan senmişsin.
Nedenlerin varmış.
Demek ki bir geleceği yok bu işin.
Uzattıkça buralarda mızmızlanır durursun.
Önüne çıkacak fırsatları da kaçırırsın.
Yani oluru yok gibiydi evet
Anlamadim
Sevmediğinden değil böyle ilişki istemediğinden ayrılmış sevgi olduğu için geri dönüşü olabilir ama yine aynı fikirdeysen muhtemelen yine bu konudan patlarsiniz
Aynen sen cozdun olayi yani oluru olmadigini anladigindan sogudu ama tamamen kopmak da istemedi. Bende tam bitiremiyorum kafamda. Napmaliyim sence
Şimdi geri dönse ciddi düşünür musun ya da söyle sorayim ilişkiniz devam etse bi süre sonra onun istediği sekle gelir misiniz
Bilmiyorum. Napmaliyim sence? Arafta kaldim. Karsima cikan insanlari onla kiyasliyorum. Ondan daha alt olan birini kabul edemiyorum
Yavrum sen bu çocukla olan ilişkini niye başkaları üzerinden değerlendiriyorsun ki bu çocuk demiş ki evlenelim istiyosan ki buna sen karar vereceksin olur mu olmaz mı evlenmek istiyorsan de ki evlenelim ya da de ki şimdi hazır değilim ama ilerde olabilir ya da de ki ben seni seviyorum ama seninle mutlu olamayız evlenirsek ya da madem aklin daha iyisi cikarsa diye baskasinda kalacak deme bi şey yoluna bak
Mal3sef karsima cikanlar karakter, m3slek maddiyat olarak surekli kiyasliyorum. Onda bunlar iyidi * farkli sorunlarimiz vardi onlardan dolayi kabul edemedim ama sevmiyorumda degil. Cok arafta kaldim
Ya böyleyse bırak çocuğu seçenek olarak görüyorsun bence. bi ömür geçireceğim adamla ilgili kafam net olmalı diye düşünürüm hep kendi adıma acaba demek istemem sonra
Evet secenek olarak goruyodum artik yok. Ama bu benim cok mukemmelliyetci olmamla ilgili birazda. Simdi baskalarina firsat vermeye calisiyorum. Zamana biraktim yani. Eger nasibimde o varsa tekrar onla olur. Yoksa o veya ben ilk, sonra digerimiz yuvasini kurar hayatina bakar diye dusunuyorum. Mantikli degil mi? Ondan iyisi cikarsa evlenicem. Cikmassa o zaman belki tekrar onla oluruz. O evlenirse o zaman olanlardan birini degerlendircem. Boyle dusunuyorum ama tabi bu isler hesapla kitapla da olmuyo ama dusuncem bu sekilde. Sence nasil?
Daha iyisi çıkarsa falan gibi düşünceler mantıklı gelmiyo bana ama eger bu düşüncedeysen de o cocukla evlenirsen mutlu olmazsin mutlu da edemezsin cunku hep başkası olabilir düşüncesi kıyasa itecek seni
2bucuk neden sordun?
Kopamayacak olabilirsiniz... birde bazen erkek cok tecrubeli degilse😉 biraz tecrube kazanip donmek istiyor. Hayatimda tek kadin oldu demek istemiyor sonradan
Oncesinde nisanlilik gecirmis kisa donem sonrasinda baskasi olmamis. Tecrube derken neyi kastediyosun
Cinsel
Yani
Pff ne sacmalion ya?
Buna niye bu kadar güldüm ki😀😀😀
@AnkaralıBirKız2 ama gerçek değil mi
Ahahah kesinliklee😀
@AnkaralıBirKız2 bumerang gibi
Ya sen çok komiksin 😀😀
@AnkaralıBirKız2 bunlar yüzünden durum komedisi olusturuyorlar
O da doğruuu🤷♀️
@AnkaralıBirKız2 😁😁😆😅