tasarımcıyım konyadan bi müşterim oldu yakışıklı bir bey shjsns neyse watsabdan yazdım merhaba ilan vermişsiniz yardimci olabilir falan oda evet dedi alakasizca fabrikasinin fotoğraflarini attı bunun logoyla ne ilgisi varsa sonra ismimi sordu gülücük falan ben bunun profilini gördüm aşırı hoşuma gitti sonra jnstagramdan stalkladım dahada hoşuma gitti 😅 neyse inşallah hayirli olur gülücük falan attı bende karsilik verdim sonra resmi bi sekilde yazıştık işe ilgili ben sinavlardan dolayi çok yoğunlasamadim işe yaptığım logoyu beğenmemişler kardesleri falan bende siz bilirsiniz dedim ona rağmen ibanımı istedi verdigim teklifin yarisini yatırdı neyse 4 5 gün oldu işin biteli hâla numaramı silmemiş durumlarimi falan izliyo Bazı müşterilerim iş bitiyo numarami kaydetmeyenler bile var sizce neden cidden merak ediyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
17Normalde revizenin anasını ağlatırım jsjs ama dedim ya sınavlardan dolayı uğraşamadim parayida yatirmak isteyince uzatmadım yani
Konu ile alakasız Ulan ne özledim tasarım yapmayı Macbookumu ve ipadimi çaldilar 7 ay önce ne hallere düştüm asgari ücretli kölelik yapıp yaşama sevincimi azaltiyorum git gide
Hobi olarak falanmı yapıyodun ben grafik tasarım okuyorum yakında bilgisayarın başında ölcem diyo korkuyorum hshsj
Ben alayliyım kendi kendime öğrendim dijital göçebe olabilmek için ama asya turunda deri cantayla birlikte ipen ipad macbook pro herseyimi caldilar gelir kaynağım gidince tüm hayallerimde onlarla gitti
Uniyide birakmistim simdi lise mezunu oldugumdan bi fabrikada vasifsiz köle olarak karin tokluguna çalışıyorum fazla surmez intihar ederim heralde
Hadi ya tüh üzüldüm içim acıdı şu an bilgisayar fiyatlari uçtuğu için
Aslinda bilgisayar fiyatları çok Uygun ama asgari ücretli olarak bem çok fakirim kira yemek faturaları felan çıkınca elimde hiçbir şey kalmıyor bana ise 50 bin liralık ekipman lazım
Neyse dertlerimle seni sıkmıyayım senin yakışıklı adama güvenilmez hem sirketide var hem parali hem yakışıklı pesinde ne kizlar vardır
Öyle düşünme ya benimde babam zengin ve mesleğim var güzelimde niye olmasınki amannn 😅
O zaman yürü direk hayat beklemek için çok kısa ilk önce parayı almak içime sinmedi bi revize daha yapmak istiyorum de sonra konuyu kisisel meselelere getir sinav vakti oldugundan o zaman revize yapamadım de isi hakkinda felan soru sor zaten onunda niyeti varsa doğaçlama olur
Çok mantıklı cidden ama bende o cesaret yok çok sağol fikirlerin için
Cesur ol ya devir dürüstlük devri direk aklindakileri şöyle bence, ben flört felan anlamıyorum şahsen amacım neyse direk belli etme taraftarıyım oyunlar oynamaya gerek yok. Olmazsa içinde kalmaz olursa hayırlısı olsun
Sem nerden biliyosun fndnd
Bu baya bilindik bilgi Konyaya gittin mi bilmem ama merkezde bi cadde var baya fantezi kıyafetleri satılıyor bende merak ettim ist gibi bi yerde bile bu kadar değil diye ordan bi kadın demişti karılar eşlerini evde tutmak için s’eksi kullanılor diye hatta ordan yurt dışına bile kıyafet gönderimi oluyormuş şaşırtıcı ama doğru bilgi
Yav ne alaka kapalıyım bi kere hem o kiyafetler nerde satilmiyoki jsjsj
Aşkoo konyaya gitsen ağzın açık kalır çok ciddiyim ağpasğpes
Hadi ya ulen bu erkeklerin hepsimi aynı püü
Ahhaha yeni sevgilimden ayrıldım ne üzülcem be
Yazarmı ya sence çok beğendim çünkü kendisini tabi karakterini bilemem
Eleman eğer salça olmamış ise karakteri de iyi denilir 😉 ama yazarsa büyük ihtimalle boşluğa düşünce yazar
Ben o boşluğunn ne alaka ama ya insan hoşlanmadığı birine yazmaz istemez yani bu herkes için geçerli bence salça olmadı ama bazı müşterilerim iş bitiyo 6 ay sonra yine yaziyolar jsjsj
Şahsen ben bir erkek olarak düşünüyorum demek ki bi şeyler hissetmiş veya giderin var ki numaranı kaydetmiş gibisinden. 6 ay sonra yazan müşteride ne biliyim 😂😂
6 ay sonra yazanlar bastada salça olan tiplerdi zaten bende parama baktığım için el mahkum yani ama inş bu cocuk yazar tanımak istemiştim sadece hsjeh
Bence mesaj at seni tanımak istiyorum yiğidim diye 😂 😂 😂. El mahkumda kötü ya bak şimdi kötü oldum
Valla sorma ekmek parası işte bazen bilerek numaralarini kaydetmiyorum bile karşı taraf kız olduğumu bile anlasin istemiyorum seninde başını şisirdim sorry dhsh
Aman aman bizimkiler kokuyu alınca bırakmıyor 😂 baksana yorumlarda bana yaz diyen diyene 😂 yok sorun değil zaten ikimizde birbirimizi hiç tanımıyoruz ben seviyorum böyle hiç tanışmadan samimiyet kurup sonra kaybolmayı ✌🏿
İnsan hiç görmediği bi kıza neden yazsana der ya bu nasıl bi yokluk
Bilemiyorum valla. Bu arada özel değilse ne işte çalışıyorsun?
Grafik tasarımcıyım
Anladım kolay gelsin
Ne gibi
Flört aşaması ve sonrası gibi
Niye yazmıyo o zaman 5 gün oldu
Zamanını bekliyordur pat diye olmaz.. Bu işler... Kaç yaşında o. Siz kaç yasindasiniz
Ben 21 yasindayim o benden daha büyük bilmiyorum yaşını ama 25 26 rahat var
Hmm zamanı gelince yazar. Hatta biseyler içelim der.. Heryer açık olsa şimdiye kadar çoktan derdi.
Aynı şehirde değiliz ki nasıl desin yavrucak
Sen nerdesin o nerde
İzmir-konya
Bana yakınmış sin
Olabiliir
Sohbet etmek isterseniz olabilir yani :). Seviyeli Bi şekilde
Neyi bekliyo bendenmi yok daha neler jsjsj
Belki bir güzellik yapar bize diye bekliyor :)
Ne güzelliği
Bu kadar da saf olamazsın bence :)
İmâ ettiğin şeyse yuh diyorum ben izmirdeyim ve kapalıyım buda bunu biliyo bu ihtimal aklına bile gelmemistir
Yaz sana bana
Nasıl yani anlamadım
Hayırlısı olsun demek istedim