Esimi sevip sevmedigimi artık bilemiyorum. Ilk basta Zorladi ailem bu evlilige ama zamanla (dışarıdaki diğer kötü erkekleri ve evlilikleri gördükçe) ve esim asiri ilgili anlayisli davrandikca, ve kulturlu duzgun biri oldugu icin eşime ısındim ama bu seferde çok kıskançlık başladı. Eşim çok ilgiliydi ama bu kıskançlık yüzünden soğudu gbi..
Bunun dışında da; aslında seviyor muyum onu, yoksa birine bağlanma isteği mi bu bilemiyorum. Bunalimda miyim yoksa aklım mi gitti bilmiyorum.
Daha uygun biri çıksa karşıma misal, aklım celinir (kendimi biliyorum çünkü) esimle ilgili olmam..
böyle devam edersem de eşime aşırı yapısıp evliligimi bozuyorum gbi😷
Ne yapacağımı şaşırdım valla. Bosanmak ve kendimi tanımak daha mı iyi olurdu sizce? Ne hissettiğimi bile bilmiyorum artık. Neyin kafası bu bendeki. Sizde de oluyor mu?
Bunun dışında da; aslında seviyor muyum onu, yoksa birine bağlanma isteği mi bu bilemiyorum. Bunalimda miyim yoksa aklım mi gitti bilmiyorum.
Daha uygun biri çıksa karşıma misal, aklım celinir (kendimi biliyorum çünkü) esimle ilgili olmam..
böyle devam edersem de eşime aşırı yapısıp evliligimi bozuyorum gbi😷
Ne yapacağımı şaşırdım valla. Bosanmak ve kendimi tanımak daha mı iyi olurdu sizce? Ne hissettiğimi bile bilmiyorum artık. Neyin kafası bu bendeki. Sizde de oluyor mu?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
29Boşanma çok kötü bir olayıdır ve böyle bir sebebten dolayı boşanmayı olumlu görmüyorum.
Fakat dediğim gibi, sizin böyle düşünmeniz Allah korusun aldatmaya zinaya vs. Yol açıyor.
Kesinlikle bir Aile danışmaya gitmenizi tavsiye ederin. Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin
Amin canım amin
Terapist de bna, benim bilmediğim ne diyebilecek acaba:/ genelde yuvarlak lafları oluyor diye biliyorum. Ama denerim
Teşekkür ederim 😇
Özgüvenim bazen tavan bazen taban.
Evet, kafaM çok karışık niye böyle bilemiyorum ama hayatımda biri olunca ona yapısıp boguyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan ve aşırı kiskancliktan
Eşimi kiskandigim için onu sevdiğimi saniyorum. Sevmesem kiskanmazdim di mi
kıskanmak bazen senin olanı elinden almasınlar diye de olur... sana ait bir eşyayı da kimseye vermek istemezsin ama daha iyisi önüne çıkınca ondan vazgecme hissi de var
Bu herkeste böyle yani?
E o zmn normal sanırım hee=))
yok herkesde böyle degil:) senin kafa çorba olmuş.. sen sana ait olma hissini seviyorsun ama sen bi yere ait olamazsın
Aa😮 o niye hayırdır
İkisinin de kendine göre avantaj ve dezavantajlari var ama eşim iyi bir insan olduğu için ve bu devirde böyle iyi insan zor bulunur diye düşünüyorum (veya ben pozitif olduğum için onu gözümde buyutuyorum=)) her neyse bundan dolayı evlilik ağır basiyor yoksa bosanmistim şimdiye
Ben 34. Eşim 44
Bir oğlum var 11 yaşında
14 yıllık evliyiz.
Onceden beri kiskanc insandim ama eşime şu son 3-4 aydır aşırı yapıştım (belki kullandığım ağır akne ilacınin etkisinden dolayi malum hormonları değiştiriyor), belki sosyal hayatım okul ve iş olmadığı için ona daha çok yoneldim. . bilemiyorum yani=))
Çalışıyorum sayılır (Okula sonradan gittim okudum şimdi atama bekliyorum inşallah)
Böyle yani.. ne düşünüyorsun
Aklınız çok karışık. Karşınıza birisi çıksa aklınızı mutlaka çeler. Sonrasında neler olur bilemiyorum. Değişiklik ve ilgiye ihtiyacınız var. Gece hayatınızda mutlumusunuz bilemiyorum. Eğer değilseniz bu da sıkıntı. Aileyi yıkmak kolay. Karar sizin.
Gece hayatı iyi ya. O konuda sıkinti yok aslında. Gerçi kiyaslayacak durumda değilim ama 😄 tatmin oluyorum yani
Anladım. Macera aramayın o zaman boşanarak. Ama kaçamak yapmak sizi kendinize getirir. Çok mutlu olursunuz
Bence esas kaçamak insanı iyice sogutur ya neyse=))
Teşekkür ederim yorum için 😇
Rica ederim..:)
Eğer aldatmaya karar verirseniz kendinize 22-55 yaşlarında partner bulmanızı önereceğim.
Ay yok daha neler😅
E yaz madem😃 özel gel demë gelemem
Gl öğren. Kötü amaçla değil. Zaten engel olayı var bitince engllersin
Kime soruyorsunuz bunu @tatlisbirisi301
Kurtarmissin ya benimkine de yardm edermsin
Mutlu olup olmadığımi bile bilmiyorum ki😄
Mutlu olsanız bu soruyu gerek duyup yazmazdınız inanın bana mutluluk anlaşılamayacak bir kavram değildir 😊
Bu açıdan bakınca haklısın 😃
Herzaman haklıyım 😉
Anlatmak istersen dinlerim derdinj
TerapisT umarım vardır burada😄 küçük şehir malum. Teşekkür ederim fikir için 😇
Ama nasıl=))
Eşinin eksilerini artılarını bir kagida yaz bakalim hangisi agir basicak ve duygularindan emin ol
Yaziyim ama artıları ağır gelir ama bn zaten pozitife odaklı insanım ya😄 yine de teşekkür ederim 😇
Eşin seni seviyorsa saygi duyuyorsa bozma bence yuvani
Niye ya:/
Napacan boşanıp patlak dul gezmek nereye kadar gideceek
Ayy tam barzosun pardon da. Ben de dolu dolu bi şeyler diycen sandım