Hangi akla hizmet bu tuzağa düşüyorsunuz anlamıyorum. Bı kere kadınlar düğün , altın, takı gibi şeylerle sizi bir güzel soyup soğana çeviriyor. Görünüze girdi mi bı en az 60.000 TL
Sonra boşanıp nafaka ve ek olarak tazminat ile para alıyorlar (gençler ben ayda 2 bin nafaka ödeyen gördüm hemde çocuksuz ) Nafaka zaten işsiz bir kadınsa ömür boyu alıyor sizden. benim gerizekali hemcinsim sen hangi akla hizmet evleniyorsun Allah'ın sığırı seni. Git karına böbreğini de ver de ol gitsin ne yaşıyon?
Sonra boşanıp nafaka ve ek olarak tazminat ile para alıyorlar (gençler ben ayda 2 bin nafaka ödeyen gördüm hemde çocuksuz ) Nafaka zaten işsiz bir kadınsa ömür boyu alıyor sizden. benim gerizekali hemcinsim sen hangi akla hizmet evleniyorsun Allah'ın sığırı seni. Git karına böbreğini de ver de ol gitsin ne yaşıyon?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35Nafakadan bu kadar korkuyorsanız da evlilik sözleşmesi imzalayın
İyiliginiz için dedik ama saldırın siz
12-3 sene snra ağlamaya başlarsan unutma beeni tamam mı
O zaman aklıma bile gelmezsin merak etme
Daha 20 yaşındayım sence bu yaşta evde kalmak için neden dert edeyim ayrıca evde kaldiusam sanane ki?
Milletin evlenmesinden sanane genelde bu tipler hiç bir kiz tarafindan sevilmemis ezikler oluyor
Hiçbir kız tarafından sevilmedigim icin ezikvmi oluyorum? Nasıl bir zihniyetin var. Ben sadece bu arada evlenmenin mantiksiz olduğunu anlatiyorum. Gördüğüm bir kaç evlilik ve boşanma olaylarından sonra iyice karar verdim. Ve ezik falan değilim.
Yine ezik ve salak oluyorsun dışarı bakıp herkes böyle diyorsan bu seni akılsız ve cahil yapar
Ya neyse sana ne anlatıyorum bir kız tarafından sevilmeyen erkekleri ezik gören bir cahilsin. Herkes öyle demedik zaten ayrıca bu iş erkek için çok büyük oranda riskli neyse.