Need4Read | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Engellemek çocukça değil. Hatta bence oldukça mantıklı. Çünkü gerçek aşk zaten yürek yakan bir duygu. Gerçekten severken ayrılırsa insan, elinde olmadan olmadık zamanlarda arayıp sitem edebilir ya da rahatsız edici mesajlar yazabilir. Engellediğin zaman istesen de yazamazsın. Aklına düştüğü zamanlar yazmak istediğinde de engelli olduğunu düşünüp vazgeçersin. Ben de eskiden kendime ket vuramazdım bu konuda ama yıllar geçtikçe duygularımı daha iyi kontrol etmeye başladım. Bu yüzden artık sadece numarasını silmekle yetiniyorum..
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Engellemeyi saçma buluyorum
1|0
0|0
necro987654321 | Aşk İlişkileri konusunda 389 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Çocukça dan çok gerekli olduğunu düşündükleri için. Yani bunun doğru olduğuna inandıkları için. Yaparlar ya da olurda eski sevgili tarafından rahatsız edilmesinler diye. Ben eski sevgiliyi dostça kalmam için dostça ayrılmam gerekir iki medeni insan gibi. Yoksa yalan, sadakatsiz, güvensiz ya da değer bilmeyen.. vb bir kişi olduğunu bana gösterirse hisettirirse o zaman onunla olan tüm bağlantımı keserim hemde hemen.
1|0
0|0
iSooo1 | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kin besleyen engellemez aslanım. Yanlış bildiğin şeyler vardır. Kin besleyen bunun hıncını almak için seni takibe alır breh... Engellemek zırt pırt ulaşmaya çalışan, rahatsızlık seviyesine çıkarabilecek spam niteliğinde mesajlar atan kişiler için icat edilmiş bir seçenektir.
Engellemek için bir tuşa basmak yetmiyor, çünkü istediğin zaman bunu geri alabilirsin, irade daha önemli, eğer bütün hislerinden kurtulabilmişse o kişi özgürdür
1|0
0|0
Congruent | Aşk İlişkileri konusunda 761 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Çocukça demeyelim de, rahatsız etmediği sürece engellemek lüzumsuz bir davranış olur. Kendisine kin gütmeme neden olacak bir ayrılık yaşamışsak da engelleyebilirim, bilemiyorum.
1|0
0|0
jonywick | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sadece numara silmek taraftarıyım. Taciz yoksa ortada en medeni şekilde bitirmekte sakınca yok. Hem belki bir gün arkadaş bile kalınabilir. Seviyeyi düşürüp kocaman duvarlar örmenin anlamı yok.
1|0
0|0
Kyuubis | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Xper 1
1 ay
Kötü ayrılmışsan , seni rahatsız ediyorsa engellemek mantıklı bence. Bir de resmini görünce özlem duyuyorsun. Bazıları da ergenlikten engelliyor. Yani hem mantıklı hem de mantıksız bence
1|0
0|0
Zelişdiyebiri | Aşk İlişkileri konusunda 156 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Şahsen direkt silerim bittiyse bitti benim için birdaha neden göreyim onu heryerden herşeydem silerim arkaya bakmaya gerek yok boşu boşuna...
En İyi Erkek Görüşü