Hangi erkekle konuşsam yok yakınlaşmak tatile gitmek istemeler sonra soğuk yapmalar anlamıyorum gerçekten bhnları evlendikten sonra yapalım demenin nesi tuhaf ben mi anormalim sevgiliyle tatile gitmek normal mi
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
310Şöyle ki iyi olduklarını söylüyorlar efendi duruyorlar ama evlenmeden önce öpmek tatil vs herşey istiyorlar ben anlam veremiyorum
Şimdi şöyle hiç bir insan ben kötüyüm demez zaten o kişiyle yaşanmışlığın olduğunda kişiyi zaten görürsün hal ve hareketlerini ama onun söylediklerine inanacağına kendin yaşanmışlığını göz önüne alarak o kişiyi iyi veya kötü olarak ancak bulabilirsin ilk başlarda zaten efendi olarak görecektir ilişkinin boyutuna göre bu isteklerini söyler sana seni daha tanımadan söylüyorsa zaten orada bir a normallik vardır zaten ilişkiler de belli başlı duygular vardır onlara ulaşınca ilişki çöp oluyor sen o yüzden hani her dış görünüşünü beğendiğine aşık olmamalısın karşı tarafı suçlamak yerine biraz da kendinde bazı hataları aramalısın atıyorum sarı saçlı renkli gözlü birisini gördün aşık oldun karakteri de ona göre şekillenir yani karakterini beğenmediysen uzaklaşacaksın olmuyor diye de kendini yıpratmayacaksın bir çok kişi kendini böyle yıpratıyor
Şöyle ki iyi olduklarını söylüyorlar efendi duruyorlar ama evlenmeden önce öpmek tatil vs herşey istiyorlar ben anlam veremiyorum
Yorumla
Sen söylentileri boş ver kendin duy kendin gör kendin hisset sevgiliyi öpmek de normal sevişmek de tatile gitmek de ama körü körüne değil tabi adım adım güvendikçe güven hissettikçe güven verdikçe
Tanıştık bir ili ay içinde istiyorlar
Yeterli bence
Şöyle ki iyi olduklarını söylüyorlar efendi duruyorlar ama evlenmeden önce öpmek tatil vs herşey istiyorlar ben anlam veremiyorum
Yorumla