Sevgilimle sanal ilişki içerisindeyiz 4 yıl önce tanıştık sevgili olduk ama araya bir şeyler girdi şu an tekrar sevgiliyiz ilişkimiz çok iyi ama sanal ilişki işte korona olmasa falan buluşcaz ama bi türlü buluşamadık ama kesin buluşcaz da size göre sanal ilişki güzel bir şey mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
46Buna eskiden katılan biriydim ama en yakın arkadaşın bile sana kazık atıyor yani bunun sanal ya da reel olmayla alakası yok gerçekten güvenle alakası var ve bizde de ilkte güven yoktu tabiki ama 4 yıldır beni seviyor bırakmadı ve benim onu bırakıp başka erkeğe gitmeme rağmen (hemde reel birine gittim) beni bekledi şimdi tekrardan beni geri kazandı (gitme sebebimde güven probleminden dolayı birazda şerefsizim) sence olmaz mı cidden ilişkimiz
olur olmaz değil de en kısa zamanda reele taşısan daha mantıklıymış gibi geliyor , sanalda ihanet eden reel de de ihanet eder ama sanal daha zor geliyor. İnsanın sevdiğini göresi geliyor sonuçta
Işte sıkıntı o mesafeler ama cidden seven insan birbirini bekler ki sevgilimin beni 4 yıl beklemesi az değil ciddi anlamda hiçbi kız olmadan bekledi ben tam terdini yapsam bile şuanda bende artık bekliyorum ve şu koronadan buluşamıyoruz ama buluşcaz
buluşacaksanız okey bence , çocukta gerçekten sevmese o kadar beklemez
Buluşcaz kesin ve cidden seviyor şu an bile telefondayız djahdjsjkd
Bizim güven problemlerimiz tamamen kalktı baya ciddi düşünüyoruz ve buluşcaz kesin yani dksjkdjd
Biliyorum ya 4 yıldır tanışıyoruz ve birbirimizi bırakamıyoruz ayrıldık hatta reel ilişkim bile oldu ama tekrardan döndüm buna djsjjdjskd
tadı güzel yani :)
Ney anlamadım
çocuğun tadı güzel yani diyorum :)
Tatlı baya soyadı gibi
ajhahaha :) ben napıyım soyadını kız :D
Öylesine dedim ya sjshsjd
Pekiii
Reel sevgilimde oldu ama şimdi ki ilişkimde çok mutluyum olmaz mı yani
Sexting nereye kadar surecek elini tuttugunda belki tenine dokundugunda Şu an yasadigin arzuyu hissetmeyeceksin sadece seks ustune bir birliktelikmi yasamak istiyorsun yoksa omrumun sonuna kadar o benim ben onun olayimmi
Seksle ilgili bi sıkıntımızın olacağını düşünmüyorum ya da sextingle ilgilide sıkıntımız yok ama görüntülüde falan bile onu çok istiyoken yan yana elini tutunca bi bok hissedememe gibi bir şeyin olacağını sanmıyorum hem olsa bile ona o zaman karar veririm ama şuanlık 4 yılı çöpe atmak istemem açıkçası sen ister miydin
Bunu ne zaman anlayacaksin biliyormusun teninin sicakligini hissedince Şu an sen sadece onun sana vermis oldugu fiziksel sicakligi yasamiyorsun elini tuttugunda ben boyle beklemiuordum sorusu aklina takilmaz umarim takildigi an biter 4 degil 4 bin olsun isterse
Sanal olması o zaman daha iyi çünkü birinin benim sadece dış görünüşüm sırf tenime dokunup benden faydalanmak istemesindense uzaktan bakarak sevmesini tercih ederim ki bizde öyle yaşıyoruz ve tenimize dokunma özlemiyle birbirimizi istiyoruz yani eğer dediğin gibi tenine dokununca da o arzuyu hissedemezsem ona o zaman bakarim
Bunuda yasamadan bilemezsin yasacaksanda gercekle sexting farkli bir sey butun duygularinla yasacaksin gercegi nefretinle arzunla sehvetinle kalbin sexting yaparken 110 carpiyorsa 130 carpacak belki fakat ya sonuc ertesi gunde aynimi olacak yarin nasil olacak de bence buna gore karar ver
Illa seks falan olmasına gerek yok ben onu cinsel yaşamım zevkim için sevmiyorum kalbimle seviyorum
Iste bu be boyle olacak kalbinle sev oda seni kalpten seviyorsa yasayin gitsin
Ya zaten kalpten sevmesek cinsel ve zevk yüzünden olsa sanal seçmeyiz reel yaparız djdhdkdj
Reelde yapsan sorun olmaxda sen yinede evlenince yapmaniz sizin acinizdan iyidir
Yani bu seni ilgilendirmez
Herkesin kendi hayati fakat sunu unutma erkekler birseye sahip olunca cabuk bikarlar bazilari oyle degildir umarim senin sevgilinde oyle biri degildir bu ihtimali gozarfi etme die yazmistim siksa senin seks hayatindan banane ben uzulme diye yazdim
Ya nedeennn
Saçma çünkü
Ama 4 yıldır birlikteyiz tüm anıları çöpe mi atmam gerek sence
Kesinlikle sanalda ne kadar anı olduysa artık
Şöyle diyim sana sabah kalkıyoruz birimiz uyanmadıysa tekrar uyuyoruz uyandıysak ikimiz birlikte kalkıp ariyoruz beraber yemek yapıyoruz konuşarak beraber spor yapiyoruz beraber dizi film izliyoruz sesli sonra beraber oyunlar oynuyoruz hep beraberiz yani hep telefonlarımız aramada artık sen düşün anılarımızı
İğrenç 😅
Ndnsnfnqnfbanbx saol ya
Malesef çünkü uzağız ve küçüktük birde ayrılık girdi uzaklaşmıştık ama 5 aydır falan tekrar beraber olduk ama korona var diye bu sefer gidemiyorum
olm çok uzun bir süre nerden tanışşmıstınız
Bi arkadaşıyla tanıştım ilk sonra bununla tanıştık
kardeşş olmaz
Neden olmasın şu an çok iyi ilişkimiz 4 yılı çöpe mi atmam gerekiyor sence
sana sanal ilişkilerimden bahsedicem geri dönersen
Ama şimdi bizi düşün koca 4 yıl yanii
takip atsna
Bence de çünkü özlüyoruz birbirimizi ama reel olcaz sonuçta bizden olmaz mı sizce
Olur neden olmasın. Ben de uzak mesafeden görüştüğüm çocukla bugün görüşmeyi kestim. İlla sizde de olacak diye demiyorum ama bütün günün telaşı ya da ruh hali çok kolay yansıyo bu şekilde ben de böyle saçmalıklara gelemeyeceğimi fark ettim bıraktım
Hmmm kötü olmuş sizin ki ya
Bizden olmaz mı yani
yok öyle demedim. şu an yaşın bana kıyasla daha küçük ilerki yaşlarda sanal konuşmaktan sıkılcaksın ondan bahsettim.
Ama 4 yıllık anılarımızı da atmak istemiyorum hem beni çok seviyor bende onu çok seviyorum : (
e o zaman birbirinizden vazgeçmezseniz sevginiz güçlüyse sizi mesafeler ayıramaz :)
Teşekkür ederim bence ayrılmıcaz
Yaşamış ve bundan pişmanlık duymuş gibi bir değil yazısı bu djhskdjsksj
Şimdiki yaşınla anlayamazsin yaşa ve gor insanlari. Neyse
Yaşımda ne varmış ki
Neden ki
Gercegi var ken
Gerçeği derken yani bu sevgilim sahte mi fake mi jsjdkdj