İkimizde en üst katta oturuyoruz. Yani karşı karşıyayız. 10 yıldır. Odalarımız vs karşılıklı. Küçüktük konuşuyorduk önceden aşağıda falan ama şu an öyle bi fırsatımız olmuyor. Dışarı çok çıkmıyor zaten. Gece bazen bakıyorum perdesi açık olunca ama nereye kadar böyle olacak. Dışarıda görünce bazen bakışıyoruz arada. Nasıl tavlayabilirim onu?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
62Teşekkürler yorumun için. Alakasız bi şey sormak istiyorum. Senden 3 yaş küçük biriyle birlikte olur musun? Olgunsa o kişi...
ne kadar olgun olursa olsun olmam. benden bırak küçük olmasını min 3 yaş büyük olması gerekiyor
Lan laaannnnnn nasııllllll yaniiiii 👉🏻👈🏻
şaka yapuorsn demi 😃
Tabii ki. İronine uyum sağladık diye saf mı sandın beni hahsjssbks
Sanmadım tabiki sadece emin olmak istedim 🙂.
Kullanmıyor :/
O zaman denk geldiğinizde havadan sudan konuşmaya başlayın
Kanka öyle düşünürsek sap kalırız ömür boyu 😅
Yok valla bi olayimi anlatayim sana 7 8 ay once bi kizla tanistim amaa ben asla sevgili yapmam ve ben siyaset yapan biriyim fena kv faniyim bide 7 8 ay iciinde kizla florttuk arada bir konusmayi biraktik gecen hafta bulustuk cikma teklifi ettim tabi o zamana kadar kiza tek bir iltifat hadi ettikde herkes gibi etmeedim keko gibide davraniodum arkadaslari yazdi hadi sevgili olun kiz seni bekliyor falaan falan 1 hafta once ettim kiz sevgili olmadan once mesajlarima aninda cevap veriodu sobra hop bir abda kesildi mesajlara 20 dakika sonra 1 2 saat sonra gec cevap vermeye basladi bende yol verdim o 1 hafta icinde kiza cok yuz verdim oda bkunu cikarmisti yol verdim gitti yani kisacasi degerini bilene fazla deger verme acima yetime doner koyar gtune
Kötü olmuş cidden aga. Aynen aslında doğru söylüyorsun çok yüz verip peşinden koşmamalı. Sonuç hüsran oluyor. Kendi gelecekse gelir. Teşekkürler yorumun için kanka
Eyv kiral ne demek
Senin elindense hayır...
bazılarına iyi koymuşum yine :d