sevgilim bugün aramadı ve 2 kez ben aradım. Whatsapptan yazmıştı en son cevap verdim ama çevrimiçi olmasına rağmen yazmadı. Arayıp sebebini soracaktım meşgule attı pubgye girmiş işte. Sinir oldum whatsapptan tekrar aradım meşgule attı yine yazdım bende oyundan çıkınca ara yazıp neden cevap vermiyosun dedim. Az önce bi hışınla beni aradı oyun kastı senin yüzünden neden oyunda olduğumu bilmene rağmen yazıyorsun bide meşgule attım zaten seni dedi. Tartıştı benimle yemek yicem kapatıyorum dedi daha konuşamadık dedim sinirliyim sana dedi kapattı. Bu tepkisi ne kadar doğru yani biraz daralmış olabilirim ama whatsapa girdiğinde oyuna giriyorum yazabilirdi bende rahatsız etmezdim hiç. Mesajını görmedim diyor inandırıcı gelmedi. Bugün doğru düzgün konuşmadık zaten. Sizce nasıl davranmalıyım, biraz sakinleştikten sonra aramalı mıyım? Böyle ufak şeylerden hiç haz etmiyorum. Canımı çok sıktı
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
54İnanın bilmiyorum bunları düşünüyorum o zamana kadar bu oyun tükenir diye umuyorum
bu bitse başkası olur
önemli olan zamanını neyle doldurmak istediği
en azından aynı evde olacağımız için ona yön verebilirim biraz azaltabilir şu an onun üstünde pek hak sahibi olamıyorum sevgilisiyim ama eleştirmek pek doğru olmaz
bu kafa pek çok kızda var, bana gelince ben onu adam ederim. ama o iş öyle olmuyor ağaç yaşken eğilir, hazır zaten yetişmiş adam var onlar dururken neden bu anlamsız çabanın içindesin ki
kendine hayrı yokki sana nasıl olsun
Aşığım çünkü ve kaybetmek istemiyorum daha önce ayrıldım ondan ve yapamadım yani her insanın negatif yönleri vardır diyerek geri döndüğünde kabul ettim onu. Emin olun hayatıma giren erkeklerin hiçbirine böyle duygular hissetmedim
aşk taş çatlasa iki yıl aynı evde yaşadığın zaman, sonra geriye iki kişinin şahsiyetleri kalıyor, ve o zaman anlıyorsun gerçekten sevip sevmediğini
Zaman bakalım bize neler gösterecek fikirleriniz için teşekkür ederim. Sizce onu aramalı mıyım sakinleştikten sonra
sen yine bildiğini okuyacaksın bana sorma :)
Oyun hayatı olmuş biz zaten yeni barıştık önceki sorunlarda böyle bu tarz şeylerdi amacım asla bunaltmak değil ama 5 saat yazmamak aramamak ne demek
İşte bak anlatmak istediğim şu. Sen daha evlenmeden karakterini gördüğün birine neden diretiyorsun hala?
Seni bırakıp oyuna odaklandığı gibi senin yüzünden oyun kastı deyip sana öfkesini kusmuş resmen.
Kusura bakma ama bununla evlenirsen hayatın zindan olur.
Aslında hep iyi taraflarını görmeye çalışıyorum her konuda iyiyiz sorunumuz yok ama bu soruna çözüm bulamıyorum asla. Beni çaresiz bırakıyor anlamaya çalışıyorum ama sanal bir oyunu sevgilisine tercih ediyor
Ben hala sözlerimin arkasındayım. Bide senin ve onun yaşı kaç?
Ben 18 o 21
Yaşlarınız çok genç. Bak 21 yaşındaki erkek ciddi ilişkiyi kaldıramaz. Bana soracak olursan sende 23 yaşına kadar aşk olaylarına ara vermen lazım. Üniversite çağın gelmiş 23 yaşına kadar üniversite oku ve o zaman aklı başında karakteri oturmuş biri çıkar karşına. Sana bir abi olarak bunu nasihat edebilirim, gerisi sana kalmış birşey.
Teşekkür ederim biz 2 yıldır sevgiliyiz dönem Dönem bu ciddiyetten sıkıldı ama inanın birbirimizi seviyoruz yani eğleniyoruz beraberken ve bir şeyleri ilerletmek ikimizin de istediği bir şeydi. Kendisi hala çocuk farkındayım ama sevgime olan sadıklığım başkasına gitmemi engelliyor. Biraz daha zaman tanıyorum ona
İnşallah hakkında hayırlısı olur kardeşim.
Teşekkür ediyorum çok sağolun.
Ya haklı kendince ama bana yazmayı düşünemedi herhalde o an hemen oyuna girdiler bilsem oyunda olduğunu yazmam aramam asla çıkınca yazar ama cevap vermeyince sinir oldum
Evet evet kesinlikle nasıl çözeceğiz bilmiyorum aşırı canımı sıkıyor ya
Benimki pcden oynuyor ondan mesaj yazıyor ara ara ama ne bir arama var ne bir sey.
İlgi manyağı değilim saatlerce aramıyor yazmıyor oyunda olduğu anı bana söylese aramam zaten hata bence onda
Bir oyun için sevdiğini terslemek ne kadar ahmakça saygısızca
Evet teşekkürler işte tam olarak bu. Ben cidden rahat bi kızım daralmam asla ama insan konuşmak da istiyor sevgilisiyle
Yaşlar kaç
Ben 18 yaşındayım o 21 ikimizde üniversite okuyoruz ergenlik dönemleri geçti anlayacağınız
Ama hala kafalar ergence
Ben mi o mu anlayamadım?
Aman boşver baktın sana değer vermiyor koy tekmeği
Keşke geçse ya hala manyak gibi oynuyorlar anlayamıyorum
Oyun bağımlısı erkekle sevgili olmam asla
Çok zor bir şey olmamalısın bence de
Tamam ama sinirimi bozduğu icin yaptım bunu bende aramam normalde sık sık darlayan bi kız değilim
evet kendince kaçan kovalanır yapıyor
bence alakası yok seninle konuşmaktan zevk almıyor bunun da iki problemi olabilir ya büyük bir derdi var ya da iyi vakit geçiremiyorsunuz seninle konuşmayı başka şeylere tercih ediyor
Hayır beraber çok iyi vakit geçiriyoruz, hep böyleydi yeni olan bir şey değil. Pubg onun hassas noktası
*bunun da iki nedeni var
dediğin gibi o zaman o da öyle biri. barışmak için kendince doğru olanı yap başkasının fikirlerini dinleme çünkü buradaki kimse onu senin kadar iyi tanımıyor
Evet en iyi ben tanıyorum haklısınız bana kalsa biraz sakinleştikten sonra ararım ama yine oyunda olursa iyice patlar bana ne yapacağımı şaşırdım kendisi de aramaz herhalde
yapacak hiçbir şey yoksa eğer, yapılacak en iyi şey hiçbir şey yapmamaktır. yat uyu
Sanırım sabah konuşuruz sakin kafayla şu an bende arama taraftarı değilim. Çünkü üstüne düştükçe kaçacak benden biliyorum kendisi arar umarım
https://www.youtube.com/watch?v=m4cneHQ_0b4
Tamam ama düşünsene 5-6 saat ortada yok, haber de vermiyor insan kendini kötü hissediyor