Yeni sevgilinizin eskisine benzemesini ister misiniz? Huyu, karakteri, davranışları vs bir bütün olarak yeni ilişkinizde eski sevgilinizi arar mısınız? Kimisi eski sevgilisine benzeyenden uzak durur, kimisi eski sevgilisine benzeyenlerle olur. Siz bu durumda hangisi oluyorsunuz?
Yeni ilişkilerinizde eski sevgilinizi arar mısınız?
75
109
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
_romeoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 189 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Eğer her şeyi mükemmel olsaydı eski sevgililer arasında yerini almazdı. Her insanın kendine has özellikler ve rengi var bence ve bunu başka renklerle kıyaslayarak onu bir başkası ile kıyaslama içine girmek ya da ona benzetmeye çalışmak hatalı olduğu gibi hastalıklı bir düşünce yapısına işaret eder. Genelde geçmişe takılıp kalan insanların baş vurduğu bir yöntem bu ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum. Bir insanı hayatımı alırken asla eskisiyle bir kıyas içine girmem eskilere takılıp kalarak anı kaçırmak aptallık olur değil mi teninde tertemiz sayfa var ve istediğin gibi ilişkini yazmak sizin elinizdeyken ezberlenmiş eski sevgili üzerine bir masala başlamak sonunu bildiğin bir kitap gibi zevksiz olacaktır...
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
hhangoverr | Aşk İlişkileri konusunda 3,3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Dur bi daha benim eskim olmadı, bir tane yeni olsun hep yeni kalsın. Her insan farklıdır diyelim ki eski sevgilim olsaydı onu tamamen unutmadan yeni bir ilişkiye başlamazdım başladıysam bende bitmiştir ve o yüzden eskiyi aramam
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Xbay12345 | Aşk İlişkileri konusunda 623 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Eski eskide kalmıştır ya eskisi gibi olmasın daha güzeli olsun daha farklısı olsun isterim :) Ayrıca bana eski sevgilimi hatırlattığı için birisiyle olmak çok yanlış olurdu.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Fatih2134 | Aşk İlişkileri konusunda 100 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
İster istemez olur kimi nefretle kimi sevgiyle arar. Her bir hatıra her bir kişiye ait oluyor bazen geçtiğin sokaklar caddeler.. Herkesin yeri ayrı be daa.
PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 5,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Eski sevgilimden öncesi ve sonrası olmadı o yüzden bilemiyorum
1|1
0|0
Blackgirll_1453 | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Aramam, arayacak olsam ayrılmam
2|1
0|0
ibooo1 | Aşk İlişkileri konusunda 3,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Eski eskide kalmıştır
2|1
0|0
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Şuana kadar hiç aramadım
0|1
0|0
Perkin | Aşk İlişkileri konusunda 117 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Şartlar herşeyi değiştirir... 1-) hayatındaki kişiyi gerçekten seviyorsan, eski sevgiline benzeyen tarafları olsa bile aklına dahi gelmez... 2-) aman aman diyenlerde bir yara falan olmuyor genelde hemen boşluk doldurma derdinde oluyorlar... ama yarası olan bakışı benziyor diye bile mutlu olabilir... Gerisi akışına kalmış ya az sever eskinin hatırlarıyla yeniyi birleştirir 😂 gittiği kadar götürür, ya da aşık olur geçmişi unutur... 3-) sonuç olarak gerçekten sevmişsen, ne olursa olsun eski sevgilinin herşeyi çok güzel olsun adına şarkılar yazsin siirler yazsın hatirlamazsin..! Aşk dediğin ağzından cikicak bir kelimeyi, adına yazılan şarkılardan şiirlerden daha değerli kılmaz mı? Unutmazsin belki ama asla hatirlamazsin!!!
1|0
0|0
Gulsahaybala | Aşk İlişkileri konusunda 219 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Hayatıma birini almayı düşünmüyorum ama olursa da eskisinin karakteri olmadığı için yenisinde onu aramam. Yeni birini alırsam karakterli biriyse alırım. Ayrıca kul hakkı olur niye eskisini onda arayasınızki ona benzemesinide katiyen istemem. Eskisini yenisinde aramak sevmek olmaz ve kul hakkı olur.
0|0
0|0
The_Quile | Aşk İlişkileri konusunda 167 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Aslında ilgimi çeken, anlasabilecegim tabiat, olmasını beklediğim karakteristik özellik net olduğu için belki taşıdıkları özellikler benzer olabilir ancak bir diğerini unutamadığım için sonrakinde onu aramak kafasıyla haraket ettiğimden değil bu..
0|0
0|0
Lostraa | Aşk İlişkileri konusunda 60 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Eski sevgilini arıyorsan. Şu anki sevgiline ihanet ediyorsundur. Çünkü sen yeni sevgilinle yeni sayfa ve yeni bir yola giriyorsun. Eski sevgilin senin aklımdaysa demek ki onu unutamamışsın.
Yeni olan yenidir, bişey le yakınıp durma, birilerini birilerinde aramak iyi bir şey değil, hayat güzel farklı insanlar tanıyıp daha farklı deneyimler elde edeceksin. Birincisiyle aynı karakterde yapmadıysan ikincisiyle aynı karakterde olan biri olursa hiç yapamazsın
0|0
0|0
Izzddn | Aşk İlişkileri konusunda 63 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Eskiyi aricak olsaydık yenisiyle ne işimiz olurdu diyecekler olucaktır haklı oldukları noktalar var elbette ama ben yaşadım bu durumu bir kaç şey benzeyebiliyor hatta arattığıda oldu bazı zamanlar o yüzden eskiyi aramamak için önce eskiden tamamen vazgeçin sonrada bulduğunuz kişi eskiden çok daha iyi biri olsun
0|0
0|0
Ceren318 | Aşk İlişkileri konusunda 75 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Her insan bana çok farkli geliyor genel karakter olarak benzesede onu tanıdıkça farkli bir dünya olduğunu göreceğimi düşünüyorum. Bir kişi yeni sevgilisinde eskisini ariyorsa hala unutamamistir unutmak için kendine zaman vermeli istemsizce yapıyorsa kendine telkin de bulunmalı bence.
0|0
0|0
Mayıs91 | Aşk İlişkileri konusunda 297 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Birçok şeyin cevabını yaşamadan bilemiyoruz maalesef. Bakma burda, aramam etmem, eski eskide kalmıştır gibi ezber cümlelere. Herkes ukala, kendini bir sey sanıyor.
şu an ki sevgilimle çok çok çok mutluyum ama eski sevgilimi düşününce açıkçası onun karakteri daha iyi biriydi bence.. Ne bilim hayvanseverdi, kötü durumlarım da yanımda olurdu.. Ah neyse gene düşününce ağlamak istiyorum. Susuyorum
0|2
0|0
Kibarkıroo070 | Aşk İlişkileri konusunda 533 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Geçmiş geçmişte kalır benim için. Ben dündeki insanın adını bile ağzını almam
0|0
0|0
1randoman | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
İster istemez arar insan, elde olan bir şey değil...
0|0
0|0
Leyla095 | Aşk İlişkileri konusunda 97 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Eski eskide kalmıştır eskisi gibş istesek ayrılmayız demi😂
Öncelikle ben şunu söylemek istiyorum hayatıma aldığım eski insanları asla geleceğime yön verip hayatıma giren insanla karşılaştırmam ayrıca geçmişte kalıp kıymet bilmeyene ise gelecekte yanımda olup hayatıma yön veren insana ihanet edip eskiyi asla aramam çünkü bilirim ki eskiler bazen mazi olduğu kadar karanlık da olabiliyor. O yüzden ben daima bana yakın ve hayatımda olan insanla hayat kurmak için mücadele ederim.
Her insanı tamamen ayrı değerlendirmek en doğrusu. Eski sevgilinle yaşanmışlık olduğundan iyi özelliği fazla iyi gelip yanıltır, benzer kötü özelliğini gördüğünde de eski sevgiline olan sinirin de yenisine yansıyabilir yersiz şekilde.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hayır istemem. Sadece beni sevmesini isterim. Her insan bana göre yeni bir ufuk, yeni bir bakış açısı, yeni bir tecrübe...
Açıkçası insanlar genelde hep aynı tiplere yöneliyor. Ayrılıp gittikten sonra bulduğu kişi maalesef farkında olmasa bilr ya tipi ya huyu aynı oluyor. O yüzden yok hayatta okmaz vs cevapları bana çok saçma geliyor. İstemesen bile aynı özellikleri taşıyan birine gidiyorsun yine
Bazı yönlerini çok ariyorum... o hemen başkasıyla ciddi bir ilişkiye başladı. ama ben yapamıyorum aslında öyle yakışıklı bişeyde değil ama gülüşünü sevmişim öyle melül bakışını, sinirlenince dişlerini sıkmasıni, ağlarken sesinin kısılıp nefesini içine çekmesini, beni görmek için hadi şırdan yiyelim demesini... şimdi bana kendini bu kadar açmış birinin yerine başkasını koyamıyorum
Haklısın ama kendini kaptırma derim aşk konuların da yoksa ii şeyler olmuyoo. kendini akışına bırak. Başka şeylerle uğraş aşktan uzaklaş.. kendini topla sonra yolu bak derim ve o seni düşündüğünü hiç sanmıyorum çünkü başkasını bulmuş
@Littlehornyboy oldu zaten o kada3 üzüldüm ki saçma sapan hiç haketmedigim bi şekilde ayrıldık bi rahatsızlik gecirdim o donem ve şu an o hastalık benimle bir ömür kalacak...
Yeni ilişkiler de eski sevgili aranıyorsa zaten yeni bir ilişkiye başlanmamıştır demektir birisini unutumak için birisini kullanıyoruz bu bir ilişki denmez buna sahtecilik oyunculuk denir...
Bir esyam eskidiginde yenisine ihtiyaç duyup yeni bir eşya aldığımda nasıl ki eski eşyanın aynısını değil de daha hoş olanı seçip aynı özellikleri aramıyorsam eskimiş bir sevgilinin özelliklerini de yenisinde aramam. Ararsam zaten yeni bir kişi ve ilişki olmaktan cikar
1|0
0|0
Rüzgâr8888 | Aşk İlişkileri konusunda 4,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Benzemesini isteseydim eski sevgilimle devam ederdim
Tabikide hayır yeni ilişkimde mutlu olmak istiyorsam cidi düşünüyorsam isminin baş harfini hatırlamam canı ceheneme eski sevgili sonuçta adi üstünde😂😃😉
Eğer eski sevgilime hala aşıksan ona benzeyen birini tercih ederim ama eğer kötü bir şekilde ayrıldıysam ona benzeyenlerden uzak dururum ama ben biraz aptalım gider mal gibi yine aynısını bulurum mk😂
0|0
0|0
bimdekikncikapı | Aşk İlişkileri konusunda 215 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Arasam direk kendisine giderdim neden yenisinden aynı şeyleri istiyim ki.
3|0
0|0
nalasnere | Aşk İlişkileri konusunda 133 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Valla zaman zaman eksik şeyler çıkınca insanın aklına “ x kişinin bu konuda artısı vardı” dediğim oluyor
1|0
0|0
Grininellitonu35 | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Yeni ilişkim olduğunda, eski sevgilimle ikisine şişe çevirmece oynatırım...
Ararim karşıma cok cok daha iyisi çıktigi zaman bile arıyorum tamamen eski sevgiliniz ile aranizdaki baga bağlı eğer sevmişsem ararim da unutmam da
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Her zaman kıyaslama yapıyorum. Zaten hayatıma kolay kolay birini almıyorum. Hele şu aralar hiç. Yenisi eskisinden daha iyi olmayacaksa ne anlamı var mantığıyla yaklaşıyorum. Ama kim çok beğendiği birini aramaz ki... Yine de olmayınca olmuyor.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş