necladnş | Aşk İlişkileri konusunda 90 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Bende de böyle oldu hesabım kapandı sonra e posta geldi şunları şunları yapın dedi ama bu işlem uzun sürüyormuş o yüzden yeni hesap açtım ben
0|0
0|0
Soran
1 ay
Hesabım kapatılmamış sadece postlar görünmüyor neden bu ya? Biri benim profilime bakmasın gibi bi ayar yapmış olabilir mi öylr bir özellik var mı ki? O kişinin hesabına baktıktan sonra olda ama hesabı kilitli zaten
Gerçek ismin varsa demek ki birisi sürekli şikayet etmiş
Soran
1 ay
Hesabım kapatılmamış sadece postlar görünmüyor neden bu ya? Biri benim profilime bakmasın gibi bi ayar yapmış olabilir mi öylr bir özellik var mı ki? O kişinin hesabına baktıktan sonra olda ama hesabı kilitli zaten
cocukesmer | Aşk İlişkileri konusunda 548 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Hesabım kapatılmamış sadece postlar görünmüyor neden bu ya? Biri benim profilime bakmasın gibi bi ayar yapmış olabilir mi öylr bir özellik var mı ki? O kişinin hesabına baktıktan sonra olda ama hesabı kilitli zaten
Hayır vaar
Gerçek ismin varsa demek ki birisi sürekli şikayet etmiş
Neyi göndermişim?
Takip isteği
ya da mesaj
Hayır yahu takip ettiğim 13 tane cilt bakım markası var hesabım ondan ibaret foto bile atmıyorum ki
Hesabın hacklenmiş büyük ihtimalle, birileri takip ediliyor sana uyarı geliyor
Birşey olmuş
Ya bir ayar var onu kapatmanız lazım
Biri spamlamamış yani öyle mi?
Hayır bu uygulamalarla sen bebeğenmesende sana beğendirtiyorlar takip ettirtiyorlar
Ne alaka ya ne saçmalıyosunuz kimi takip rttiğim belli. O dediğinizle alakası yok hachkli falan değil hesabım
Tamam ozaman ne yapıyorsanız yapın
Oha ciddi mi bir kişi spamlasa bile bu olur mu
Bir kişi ile olmaz da. Birileri şikayet etmiş. Kisitlama bu demek oluyor. Ne yaptın birileriyle dalga mı geçtin
Hayır yahı takip ettiğim 13 tane cilt bakım markası var hesabım ondan ibaret foto bile atmıyorum kim niye böylr bir şey yapsın ki
Birileri şikayet etmiş.
Hesabın kapatılmamış spam yemissin
Aklıma bir kişi geliyo spamlayacak da kaç spamla bu olabilir ki bir tek o yapsa?
Hayır yahu takip ettiğim 13 tane cilt bakım markası var hesabım ondan ibaret foto bile atmıyorum ki