Merhaba yaklaşık bir senedir evliyim 10 günlük bir bebeğim var fakat evlen digim günden beri eşimle annesi yüzünden kavga ediyoruz kişisel bir problemimiz yok gayet mutluyuz fakat annesi sürekli bilinçli olarak birşeyler yapıyor ve benim sıkıntılarım var işte psikolojim iyi değil öyle demek istemedim diyip geçiştirmeye çalışıyor ya da söylediklerini kabullenmiyor zamanında ettiği hakaretler vs yüzünden biz görüşmüyoruz daha doğum yapmadan bile anneliğime laf ettiği için çocuğumuda göstermiyorum eşimde buna saygı duyuyor fakat sürekli arayıp eşime saçma sapan konuşması beni sinir ediyor ve sürekli bunun yüzünden tartışıyoruz sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Bir senedir evliyiz fakat beş senedir birlikteyiz sevgimiz hala ilk günki gibi fakat bu sebeplerden ayrılıcaz diye korkmuyor değilim bazen sabır taşıyor
Ben tam 4 sene yasadim bu durumu esimi seviyodum ama bi yerden sonra sabrim kalmadi annesine ve ayrildim
İnsan bir zaman sonra taşıyor evet hem çocuğumun mutluluğunu isterim vs derler hemde yuvasını bozarlar
Aynenn lafa gelince oglumm sen iyi ol oglum karinla ilgilen oglumm ayyy aklima geldikce tiksiniyorum 😂
Aynen öyle valla aynılarını söyledin 😂
Açıkçası biz abimi evlendirdik annem benden ayırt etmedi anne kız gibiler ama bizde mi şanssızlık anlamadım
Bizde çok istiyoruz ama iş imkanından dolayı mecburen taşınamıyoruz
Numarasını engellesin
Anlayışla karşılıyor evet oda farkında bazı şeylerin fakat o insanları kıramadıgı cevabını veremiyor
Tamam işte boşver aynı tavra devam