Peki bunu size düşündüren davranışımın nedeni nedir? Gözleriniz ne renk dedim. Uzun yıllardır KS de yım. Tipik Anadolu insanı davranışı hiç değişmedi. Biraz cehaletten sıyrılın lütfen. Karşınızda ki kişinin aslında niyeti nedir amacı nedir bilmeden ya da tahmin etseniz bile hakaret etmek ne denli aptallık. Zamanını ayırdığın için teşekkür ederim. Yılda bir kaç defa arada bir girerim KS ye bakarım. Biraz takılırım satasirim eğlenmeye çalışirim doğrusu, işte bazen uğraştığım sizler anlaşılmaz oluyorsunuz. Emin ol yürümek isteseydim bu basit yolu denemezdim. Hem fotosu profili olmayan birine yürümem sadece biraz takılırım. Yine de cevabımı almak isterdim gözleri mavi olan hatunlara ilgim var sadece
Sen kaşındın. Birileri soru sorar sen gibilerde abes görüş yazarsınız. Yemek yapmak için evlilik önerdin. Bir yemek için evlenmek ne demek yahu. Hem siz evliliğe nasıl bakıyorsunuz ne demek bir kadın evlendiğinde aşçı mi oluyor 😘
Çok zavallısın ya bir yandan eleştiriyor bir yandan hala göz rengimi soruyorsun jdhdjdhsjs çok Güldürdün beni akşam akşam Allah razı olsun ama kendine acımalısın bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
50Yaparim ama bilmiyorum oğlim gel sen yemek yap bana yardım ederim
Yoo sadece kendime yaparim
Kendine yapma demedim ki.
Hem sen kendine de yap birlikte yeriz
İşte bana böyle sorular ile gelin canım seni özele alayım burası bize göre değil
Çevremde kız yok olsa da dengim yok ve ben asosyal oldum üstelik Corona belası var sosyal aktivite de bitti sen gel
Konuyla ne alaka lan
Evlenene kadar açlıktan öleyim istiyorsun
O zaman kendin yemek yapmasını öğren 😂
Sen gel öğret
Ben de iyi yapamıyorum belki 😂
Sevişmeyi biliyor musun?
Ne alaka
İyi yaptığın bir şeyi merak ettim kendime pay çıkararak
Ordan sana pay çıkmaz 😂
Belli oluyor.
Gözlerinin rengi nedir?
Çok canımsın hxhdjx
Küfür etmedin umarım.
Ettim hfhdjx
Peki ben hak ettim mi?
Fazlasıyla 😂😂
Siz türk kızları neden kabasiniz
Siz insan olmadığınız içindir ☺️
Peki bunu size düşündüren davranışımın nedeni nedir?
Gözleriniz ne renk dedim.
Uzun yıllardır KS de yım.
Tipik Anadolu insanı davranışı hiç değişmedi.
Biraz cehaletten sıyrılın lütfen.
Karşınızda ki kişinin aslında niyeti nedir amacı nedir bilmeden ya da tahmin etseniz bile hakaret etmek ne denli aptallık.
Zamanını ayırdığın için teşekkür ederim.
Yılda bir kaç defa arada bir girerim KS ye bakarım. Biraz takılırım satasirim eğlenmeye çalışirim doğrusu, işte bazen uğraştığım sizler anlaşılmaz oluyorsunuz.
Emin ol yürümek isteseydim bu basit yolu denemezdim.
Hem fotosu profili olmayan birine yürümem sadece biraz takılırım.
Yine de cevabımı almak isterdim gözleri mavi olan hatunlara ilgim var sadece
Allah'ım sen şaka gibisin ya jdhdjshdhsh
Sen kaşındın.
Birileri soru sorar sen gibilerde abes görüş yazarsınız.
Yemek yapmak için evlilik önerdin.
Bir yemek için evlenmek ne demek yahu.
Hem siz evliliğe nasıl bakıyorsunuz ne demek bir kadın evlendiğinde aşçı mi oluyor 😘
Çok zavallısın ya bir yandan eleştiriyor bir yandan hala göz rengimi soruyorsun jdhdjdhsjs çok Güldürdün beni akşam akşam Allah razı olsun ama kendine acımalısın bence
Tanışalım mı?