Dogu85 | Aşk İlişkileri konusunda 459 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
bu kablonun bir ucu bombaya diğeride bombadan ne anladığına bağlı, anladınmı? anladım, ne anladın? beni örgütte istemiyorsunuz, şey bu örgütten ne anladığına bağlı, peki diğeride bombaya mı bağlı? aynen sonuç? beni örgütte istemiyorsunuz, güzel,, Kısacası bu senin ne kadar deli olduğuna bağlı?
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Gizli Üye
1 ay
Hayatda her şeyi yoluna koymuş bir sevdiği eksikmiş gibi dolanıyor her kes etrafda 😀 deliliğin sonu hayır değil ilk önce durul zamana bırak kendini doğru birini bulursun. Şimdi bulsan da seni çıldırtır birlikte deli deli dolaşmaktan hayatınızın çivisi çıkar. Ne demişler çoğu zarar her şeyin.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
1 ay
Ya kanka burdan erkek aricak değilim bu espiri bir soru ama sağol
Bunu laf sokmak için de söylemiyorum. Sırf mantığına bakmaksızın sadece iyi niyetine bakarak bir kızla birlikte olduğumda bunun vebalini çekmiştim ve de kızın yaptığı hata ilişkimizi bitirdi. 2. Bir vaka daha istemem.
Soran
1 ay
Ordaki deliliklerime dediğim kelimeye bakarak laf ediyorsun ama içeriği hakkında gram bir fikrin yok bir bilgin yok
Emin ol senin kadar ben de ciddi düşünüyorum ama baksana...
Bu kadar abaza kitlenin arasında böyle bir ilan vermen ironik değil mi?
Soran
1 ay
Bu ilanın gerçek ciddi olduğunu kim dedi? Beni tanıyan sonuna kadar bilir espiri yaptığımı tanımayanada kenndimi tanıtmaya çalışıcak kadar umursayan biri değilim çok şükür bu kadar düşmedim
Ayrıca takılmalık istiyor olsaydım "delilik" noktasını eleştirmezdim. Benim delilikte ima ettiğim nokta bir kişinin yanlış, aptalca kararlar vererek karşı tarafın ilişki durumunu zora sokması durumuydu. Çünkü delilikler ister istemez bunu da beraberinde getirir. Ciddi ilişki algısına ters.
Emin ol birini seversemm eğer o ilişkinin bozulmaması için ellimden gelen herşeyi yaparım hayatımı bilsen bilirdinde bilmiyorsun işte çılgın bir yönüm tarafım var sevdiğim kişiyle deli dolu olmak gibi ilişkiye zarar verici değil
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş