Çok rezil hissediyorum. Çok kısa hissediyorum. Ne kısa kızlara bakacak gözüm var ne uzun kızlara. Hiçbiri hakkım değil galiba. 155 kız da begenmeyecekse ne yapayım? 120 cüce kız mı bulayım?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
91Şu an hoşlandığım kız 155 korkuyom kısa bulur diye, 2 aydır konuşuyoruz artık teklif etme baktım geldi ama ben bilmiyorum kısa kizlsr dah takıntılı değil mi?
yani bilmiyorum kısa kızlar daha mı takıntılıdır. ben de kısayım ama fazla takılmam yani benden kısa olmasın yeter sevdikten sonra bir önemi yok gerçekten bu şeylerin ya
Yarısı olmazdım demiş kızların tehlike bir boy
Çoğu uzundur ama demi o kızların? Sanki uzun kizlar daha ılımlı
şahsen ben kısayım ve 170 168 benim için sorun değil hele 175 çok çok iyi aradaki boy farkı komik geliyor kişiden kişiye değişir ama kız arkadaşlarımın fikrinide düşünürsem bence 175 boy çok ideal iyi
Sağol kaçsın ki?
157
Anladım
Öyle değil mi?
Yo değil
155 kızdan hoşlanıyorum boyu sorun yapar mı? Kısa boylular daha takıntılı oluyor.
Sor
Gerçekten 175 im kısa mı gerçekten 175 olunca
175sen kısa değilsin ben 165im 173 bi çocuktan hoşlanıyorum mesela ama nedense kısa kızlar boy konusunda daha takıntılı oluyor 155 arkadaşım hep 185 erkeklerle çıkıyo
bence kıza bi sor takıntılı mı boy konusuna
Direkt sorulmaz ki bu , amkoyum bu 150lerin derdi ne ya. O arkadaşlarına söyle ayar oluyorum öyle kızlara. Umarım bu da öyle değildir yoksa baştan hiç tejlfi etmeyim
yaşınız kaç ergen değilse sorun etmez bence
21
O da 21
sorun etmez diye tahmin ediyorum
Umarım