İnsanlar seni neden seçsin?

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! İçine girince çıkmak bilmiyor insan küçük şeylerle insanları mutlu edebiliyorum işte ne güzel işte..
Bazı firmalar gibi güler yüz gösterip kabinde deneme yaparak kasa da şeapmıyoz😂😂😂
Yaşadığım hayatı sıra dışı hale getirmek benim elimde. Sıradan olan benim, iç dünyam. Kendimi bilirim, tanırım çünkü.
Yalnız lisede hiç kız arkadaşım olmadı ama 😂😂😂
Hep bir cesaret bir gayretle konuşamadığım biri olmuştur elbette fakat aynı iş yerinde aynı arkadaşlar arasında saç başa girenleri gördüm. Hani yani onu diyorum diyorlar ya çekiciliğimi egomu endamımı seviyorlar diye..
Unutmasınlar o kavgalı günleride 😏😏
Evet yinede her şeyin komik durumu bir yana da gerçekten de sevda tercihi bir başka yaa.. 😊💫
Kimse kusura bakmasın ama erkeklerde de kızlarda da o cins var. Yanlış anlamak isteyen sensen istediğin gbi anla
Saf kalpli olduğumdan olabilir çevremden duyuyorum iyi anlamda mı kötü anlamda mı bilmiyorum :D
Çaktırma biraderim, yalnızlık içinde mutluluğumu buldum. Bunu duyurup da birisine vermek istemiyorum. Özel insanlar hariç tabi. 🤭
Kendine saygısı olan insan yani kendine değer veren, o değeri kaybetmemek için kendisine yakışmayan hareketlerden kaçınır dolayısıyla başkalarına karşıda daha dikkatlidir.
Yani aslında öz saygı şöyleydi, kisinin olmasını istediği hayat ile şu an yaşadığı hayatın arasındaki farktır. Fark ne kadar fazlaysa öz saygı o kadar azdır. Pilot olmak istiyor ama tornacı vb
Saygılıdeger insanlar seni cezbeder.. Hmm
En İyi Kız Görüşleri