Standart bir erkek kadınla konuşmadan önce çekinir aklında bir çok soru işareti oluşur ve kaygılanır ve vazgeçer vazgeçtiğinde ve o cesareti kendisinde bulamadığında ozguveni yüksek başka bir erkek o kadına çoktan ulaşmış olur diğer erkeğe avucunu yalamak kalır
Cailleach | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Burada olgunluk, kadınları tanımak deneyimli olmak ve yaş faktörü de önemli. Tabii kadının tavrı da😀 İstediğin kadar özgüveni yüksek bir erkek ol kadın seni seçmediyse avucunu yalayan olursun!
OjeliKadın | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Çok iddialı ama bir o kadar da doğru... Erkekler, kadınlara yaklaşırken cesur ve özgüvenli olmalı, çünkü bunlar o erkeğin güçlü olduğunu gösterir ve güç, çok çekici bir detaydır bayım 🌺
Affedilmeyen | Aşk İlişkileri konusunda 24,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
hiç çekinmedim.. Var olan şartlara en uygun şekilde o kişiye yaklaştım.. Evet bazen red edildim ama gereksiz korkaklıkta hiç yapmadım...
Özgüvenim bu konuda tam..
0|1
0|0
Reykart2 | Aşk İlişkileri konusunda 397 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bu özgüvenmiş duygusallıkmış hepsi palavra! Kadınların egosunu tatmin etmek ile maddi olarak rahatlatmak var gerisi sadece fasa fiso! Etrafına bak eğer paran varsa her zaman en güzel kızlar etrafında, eğer paran yoksa bir hiçsin! Asgari ücret alıp özgüvenin olsa ne yazar? Sonuçta özgüven karın doyurmuyor :D
Öylemi düşünüyorsun zaten profil resmindeki Erman hocanın dediği gibi maça 1.0 yenik başlıyorsun sen her kadının maddiyata geldiğini düşünüyorsan zaten her kadından kırmızı kart görmeyi hakediyorsun arkadaşım
Bu mudur yorumun? Halbuki yaş olarak benden büyüksün kadınları benden daha iyi tanıyorsundur... Ben her kadın için değil ama genelinin böyle olduğunu düşünüyorum... Ha bu düşüncem 20'li yaşların başında ki kızlar için değil, ama mesela evlenmek için bir erkek arayan bayan mutlaka yaptığın mesleğe kazandığın maaşa önem verir! Örnek bir kızın iki talibi olur, birincisi yakışıklı dürüst adam ama asgari ücret alır... diğeri biraz daha az yakışıklı dürüst ama doktor, avukat veya 8-10 bin tl maaşı olduğu bir iş yapar... Kız her zaman maaşı dolgun olanı seçer çünkü kızlar dünyanın her ülkesinde 27-28 yaşlarından sonra maddiyata önem verir! Eğer aksini iddia ediyorsan etrafına iyice bir bak, ama benim gibi düşünmüyorsan bile şu anda ki jenerasyon böyle...
Genel yorumumun biraz daha sert ve argolu olduğunu kabul ediyorum abicim... Ama özgüvenli olmak her zaman her şartta erkek için avantajdır o da bir gerçek! Ama şöylede bir durum var, eğer bir bayan beni maddiyatım için istiyorsa veya beraber oluyorsa o ilişki ve o sevgi sahte olmaz mı? Onun için allah hepimize hayırlısını versin, ne diyelim...
En İyi Kız Görüşleri