Kızlar neden karizmatik beyefendiler yerine, serseri tipli züppeleri tercih eder?
Ben bir erkek olarak güzel, alımlı ve hanımefendi bir kız arıyorum fakat o da milyonda bir çıkıyor ve bana denk gelmiyor.

#Beyefendi
#ÇılgınArmut
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çünkü her gittiği ortamda o kadına asılan olur, hep ilgi üstünde olur artık sende delirir baskı yaparsın çok çıkma hatta çalışma diye bile. Tanıdığım güzel, alımlı kadınların hepsi bekar.
kızların hanfndi sayısı erkeklerden çok. hem soruda kızların ne olduğundan bahsedilimiyor tercihlrinden bahsediliyor.
konu: Kızlar neden karizmatik beyefendiler yerine, serseri tipli züppeleri tercih eder?
Aglicam da zirlicam da istersem tepine tepine aşk acısı da cekerim hayat benim hayatim sen kim oluyorsun
Bir de sinirleniyor ya 😂sizene elalemin kimle birlikte olucagindan ne koca burnunuzu her halta sokuyorsunuz
Bak mesela iki saattir senin gibi efendiligi ovüp p. iç takilanalri nasil biliyoruz... adam olmayani sip diye bulur ifsalarim... simdi s. ktir git
Sen kendi capinda mercimek kadar aklin bamya kadar cukunle bel asagisi laf mi sokuyrosun😂
Ne oldu kufur edince kenar mahalleye mi dustuk senin gibi birine kufur etmemek mumkun olsa etmezdik canim😂
Şaka yapmış sana armut bey benden rica etti söylememi engeli kaldırır mı lütfen diyormuş
Şu yukarıda @cekicigitl35 in yorumuns yazsana Armut şaka yapmış engeli kaldırsin diyor de
Armut gece gece sinirimi zıplatma. Beni yoracak, uğraştıracak serserilerle isim olmaz. Yazdıklarımı nasıl okuyorsun acaba @Karrizmatik
Kötü bir şey demedin. Büyümen için hormon vermekten bahsediyorum. Hormonlu domates gibi yani 🍅
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş