1- bakımlı olacak kollarını bacaklarını alacak pürüzsüz yumoş gibi bir teni olmalı 2- fiziği ve yüzü güzel olacak ne çok zayıf ne çok kilolu 3- kesinlikle uzun saçlı olmalı 4- Hem eğlenceli olacak hem de ciddiyetini korumalı 5- Yalan konuşmayacak güven verecek ve dürüst olacak her şeyini bana anlatacağını iyi bilmeli yani demek istediğim benden çekinmemeli 6-Yatakta bana karşı baya istekli arzulu ateşli olacak fantezileri olacak yeri geldiğinde beni yönetecek (yatak lafın gelişi her yerde olsun benim olsun ve 5 istek daha var cinsellikte) +Tripsiz, egosuz olmalı 7-Sigara kullanmayacak, alkolde kullanmasa iyi olur 8-Yemek yapmasını bilmeli hatta birlikte yapacağız ve temiz olmalı 9- Zıt görüşlerimiz pek olmamalı hobilerimiz aynı olacak gezmeyi sevmeli 10-Eğitimi yerinde, çalışan biri olmalı 11-Kesinlikle giyinmesini bilecek yeri geldiğinde beni çıldırtmalı +bakımlı olacak temiz olacak ve aileme saygı göstermeli.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
SporcuMan18013 | Aşk İlişkileri konusunda 698 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Arkadaş çevresi, insanlarla iletişimi yani insanlarla ne kadar samimi veya birilerini küçük görüyor mu, söylediği sözler doğru mu yani dürüst birisi mi, ve zekasına bakarım yani Einstein olmasını beklemiyorum ama bir genel kültürünün de olmasını isterim. Fiziksel özellikleri söylemeye gerek yok zaten şu an.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş