sana öyle geliyor yani sen o tarafta ki erkekler seni çekiyor batıda ki seni pek etkilemiyor beni de ingilizler ilgimi çekiyor çok güzel konuşuyorlar. ;)
0|0
0|0
Çilek_22 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bir erkeğin Doğulu veya Batılı olması değil de.. Kendini yetiştirme tarzı daha çekici gelir.. Tabi kendini iyi yetiştirebilmişse
0|0
0|0
KılıçArslan08 | Aşk İlişkileri konusunda 922 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Herkesin, güzellik, yakışıklılık anlayışı farklı. Senin hissettiğinin tam tersini hisseden de, var senin gibi hisseden de var.
Valla ben doğulu bir adamım fakat beni görseniz aynı İzmir erkeği gibiyim kürt olduqum anlaşılmaz kimliğimi görmeden inanmıyorlar hahahaha aynı zamanda sarışın ve mavi gözlüyüm.
Banada Adana dışında ki hicbir erkek çekici gelmiyor ya.. böyle mangal yakan erkek deliliği falan seviyorum 🤣🤣🤣 adanalı mangal yakmayı bilen aşk nerdesinn
1|0
0|0
commentor | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hatay ortada onu napıcaz 😂
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Benim manita kürt çok sert duruyor benim yanımda minnos kediden farkı yok iş sende bitiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
912beni de ingilizler ilgimi çekiyor çok güzel konuşuyorlar. ;)
Kendini yetiştirme tarzı daha çekici gelir..
Tabi kendini iyi yetiştirebilmişse
Doğulular zaten genelde yakışıklı oluyor ama konuşmaya başladiklarinda bütün çekicilik yakışıklılık kayboluyor malesef
@Mvdlny ben öyle değilim deneyelim isterseniz gayet asil ve iyi birisiyim normal konuşmam bile doğuyla alakasız.
Deneyelim derken
Nerelisin
Diyarbakır
Noluyo ya😂
Erkek misiniz
Hayır
Ee o zaman lez mi
Tamam yazma , gerek yok
Evet kaba ve maçolar
Evet ama çoğu dışarıya aslan evde kedidir
Doğrudur
Soru sorabilirmiyim