Benim de hiç erkek arkadaşım yok. ınstagramdan başka kızların da fotoğraflarını beğenmesini istemiyorum. Sizce bu normal mi? Böyle biriyle evlenmem mümkün mü?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
48Göz zinasından sakınan erkekler var. Kızlarla arasında hep bir mesafe olan erkekler var.
Ya he he sizde inanin safalozlar sizi
Yalniz basinayken ne yaptigini nerden bilebilirsin ki ;)
Bunun saflıkla ne ilgisi var ki. Ben karşımdaki insanın telefonlarına bakmayacak kadar ona güvenmek istiyorum
Ne alakası var ben anlamadım
insanda nefis diye birşey var misal adam 25-26 yaşlarında evlencek maddi duruma ulaşıyor
kimseyle düşüp kalkmıyor kız arkadaşı da yok o zamana kadar ne yapcak libidosu yüksek ise?
Oruç tutabilir mesela. Evlenmeye gücü yetmeyen oruç tutsun diyor peygamberimiz
Hayır arasında mesafe olsun en azından. İş gibi bir durum olmadığı sürece konuşmasına ne gerek var ki?
Allah'tan korkan bir erkeğin kız arkadaşı olmaz. kadınlarla arasında hep mesafe vardır. Bu kıskançlık değil ki
Hayır baskı değil bu kendisi istemesin yani ben demeden zaten böyle biri olmuş olsun anladın mı
Anlamadım😅😅
Yaaa yani ben baskı yapmıyım zaten o Beğenmesim
@Pınardiyebiri Allah korkusu olsun yani.
@Pınardiyebiri oyle biride zor bulunur ama sonradan değişebilir belki soru snein mi selena 😅 Justin kizlari çok beğeniyor ha 😅😅
Evet soran kız evetttttt tam anlamıyla bu
Justin beni kaybetti sonra bir kızla evlendi ama benle evlenmedi senelerce benle gönül eğlendirdi
Allah korkusu olur da tanıdıkları beğensin maa bi zahmet akrabaları falan yani
@Pınardiyebiri neler yapmış senin bu Justin ya 😃
Aynen akrabalar olur tabi orda sıkıntı yok
Ah ahhhhhh o evlendi ben halen evlenmedim
@Pınardiyebiri ben bi tane kiz sevdim selena kiz evlendi nikahını izlemeye gittim
Offffff beeeee 🚬
@Pınardiyebiri bugünde bana yakalim 🍺🍻
Vaktim yok bunlar boş iş kxdj
@Pınardiyebiri iyi bakalım😅😅
Ben gereksiz mi diye sormadım. Benim hayatımda da hiç erkek arkadaşım yok. Bunu istemek hakkım.
Umrumda değilsin :).
Umrumda değilsin mi hahxbhd
Kavgayi kızıştır gel sende gel d
Hxbdjdjxhddhdj hayır cevap çok hoş
Tanıdığın biri var aslında 😊😂